Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι απαντά η μητέρα για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε δίπλα στην Ίριδα - «Ήθελα να διατηρήσω ζωντανή...» (Video)

Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση θρίλερ

16 Μαρτίου 2022 13:34
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι απαντά η μητέρα για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε δίπλα στην Ίριδα - «Ήθελα να διατηρήσω ζωντανή...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες εξηγήσεις έδωσε η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, που πέθαναν, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, μέσα σε τρία χρόνια, για το μικρό πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της μικρής Ίριδας, μετά το θάνατό της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα των τριών παιδιών ανέφερε ότι πρόκειται για ένα μικρό πανάκι, λίγο πιο μικρό από τη σαλιάρα, σαν αυτό που χρησιμοποιούν όλες οι μαμάδες όταν θηλάζουν ή ταΐζουν τα μωρά τους.

Όταν η αδερφή της μητέρας των τριών παιδιών, βρήκε τη μικρή Ίριδα νεκρή στο κρεβάτι της, άρπαξε το παιδί χωρίς να δώσει σημασία στο πανάκι αυτό. Αυτό το βρήκε έπειτα η μητέρα και το παρέδωσε στις Αρχές.

Όμως έπειτα, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα των κοριτσιών ζητούσε πίσω το πανάκι, επειδή, όπως είπε «ήθελε να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση της Ίριδας». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στο δωμάτιο των παιδιών στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, υπάρχουν άθικτα όλα τα πράγματα της Τζωρτζίνας, τα ρούχα της, τα παιχνίδια της μέχρι και το μηχάνημα στο οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί.

Παράλληλα, με έναν πολύ καλό φίλο και συνάδελφο του Μάνου, του πατέρα που έχασε τα τρία του κορίτσια σε διάστημα περίπου τριών ετών, από την Πάτρα, μίλησε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το που βρίσκεται ο πατέρας, πότε θα δώσουν κατάθεση οι γονείς και τι πιστεύει εκείνος για τη Ρούλα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share