Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Είπε πως θα ήταν ο 1ος που θα τη σκότωνε αν...» - Αποκαλύψεις από συνάδελφο του Μάνου (Video)

«Δεν έχει μετακομίσει στην Αθήνα ο πατέρας - Επισκέπτεται καθημερινά τη Ρούλα»

16 Μαρτίου 2022 12:11
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Είπε πως θα ήταν ο 1ος που θα τη σκότωνε αν...» - Αποκαλύψεις από συνάδελφο του Μάνου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με έναν πολύ καλό φίλο και συνάδελφο του Μάνου, του πατέρα που έχασε τα τρία του κορίτσια σε διάστημα περίπου τριών ετών, από την Πάτρα, μίλησε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το που βρίσκεται ο πατέρας, πότε θα δώσουν κατάθεση οι γονείς και τι πιστεύει εκείνος για τη Ρούλα.

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργάζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά, γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μη τη στηρίξει ανθρώπινα», είπε μεταξύ άλλων ο συνάδελφός του στη «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Είναι πολύ στεναχωρημένος με όλα όσα λένε διάφοροι. Δεν είπε στη Ρούλα να ρίξει το παιδί, αυτό μπορεί να το διαψεύσει και η ίδια η Ρούλα», δήλωσε ότι του είπε ο Μάνος και όταν τον ρώτησε για τις καταθέσεις του απάντησε:

«Μου είπε “περιμένω να φτάσει η ώρα της κατάθεσής μου. Να μιλήσω με δυο ανθρώπους παραπάνω. Δεν θα πάρει τόσο καιρό όσο λένε στις εκπομπές. Θα καταθέσουμε πολύ νωρίτερα, πίστεψέ με”».

Για τα όσα ακούγονται για την πρώην σύζυγό του: «Πρώτος εγώ θα τη σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία ότι έχει κάνει κάτι. Δεν την έχω».

Παράλληλα, για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα μίλησαν το πρωί της Τετάρτης (16/3) ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share