Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο για τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Τι συνέβη;

10 Μαρτίου 2022 09:04
Τροχαίο για τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν τους φτάνει ο Γολγοθάς της δολοφονίας του παιδιού τους, στην προσπάθειά τους, χτες, να φτάσουν από το Διδυμότειχο στην Αθήνα, έπεσαν και θύματα τροχαίου ατυχήματος, οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με όσα είπε πριν από λίγο στο iEidiseis ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης, μετά από πολλές ώρες εξαντλητικής οδήγησης χτες, προκειμένου να έρθουν στην Αθήνα, για να παρασταθούν σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης, που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, σε σταθμό διοδίων έξω από την Αττική, ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό τους και τους προκάλεσε ελαφρές φθορές στο αυτοκίνητο.

Τροχαίο για τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, αγωνιούν όπως είπαν, εάν και σήμερα θα ξεκινήσει το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, καθώς την προηγούμενη φορά, στις 14 Φεβρουαρίου, ζητήθηκε διακοπή από την πλευρά ενός εκ των κατηγορουμένων.

Πηγή: ieidiseis.gr

«Θα βάλω φωτιά στη Βουλή, θα τους λιώσω όλους»: Κόλαφος η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με την διακοπή της δίκης (Video)

Εξοργισμένοι είναι οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη με την διακοπή της δίκης για τις 10 Μαρτίου, οπότε και θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Η μητέρα της Ελένης, Κούλα, ξεσπά για όσα γίνονται και τονίζει ότι δεν θα δεχτεί να δοθεί στους δράστες κανένα ελαφρυντικό.

«Εγώ δεν κατέβηκα από τον βορρά στο νότο για ψυχαγωγικούς λόγους. Ήρθα για να ξαναζήσω τον θάνατο του παιδιού μου, γιατί;»

«Είναι η αδιαφορία, ο εμπαιγμός, η έλλειψη σεβασμού στα πρόσωπά μας. Οι Αλβανοί θα μπορούσαν να ορίσουν δικηγόρο. Εγώ δεν κατέβηκα από τον βορρά στο νότο για ψυχαγωγικούς λόγους. Ήρθα για να ξαναζήσω τον θάνατο του παιδιού μου, γιατί; Για να κατεβώ οδικώς έχω έξοδα, τους δολοφόνους τους κουβαλάνε με κλούβες της Αστυνομίας.

Για τις 10 Μαρτίου θα παρακαλέσω το ελληνικό κράτος να στείλει περιπολικό να μας πάρει από το Διδυμότειχο. Δεν θα αντέξω αυτή την κοροϊδία. Οι δολοφόνοι πολτοποιούν στραγγαλίζουν ζωντανό παιδί και τους δίνετε δεύτερη ευκαιρία, δεύτερη δίκη και να ζητήσουν ελαφρυντικά. Δεν θα δεχτώ καμία έκπτωση, κανένα ελαφρυντικό να τους δοθεί. Αν έχουν λεφτά μπόλικα να πληρώσουν και τα παραστατικά της δίκης» ανέφερε.

Η κ. Κούλα ξεσπά για την αδιαφορία της Πολιτείας. «Καμία βοήθεια δεν έχω από την Πολιτεία. Από πού να έχω; Από την κυβέρνηση τη σημερινή, από τη χθεσινή; Υποτίθεται αγωνίζονται για τον Έλληνα, για εμάς χωρίς εμάς, Δεν είδα καμία συμπαράσταση από το κράτος, από τους φορείς. Όσοι μπήκαν στο σπίτι μας ήρθαν είδον και απήλθον, τίποτα» λέει.

«Δικαιώματα εδώ έχουν μόνο οι εγκληματίες»

Την οργή του για τη χθεσινή εξέλιξη εξέφρασε και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης. «Εκτός από τα ψυχολογικά έχουμε και τα σωματικά προβλήματα, γι’ αυτά που έχουν προκαλέσει δεν θα πληρώσουν ποτέ. Τι να πούμε, για την κάλυψη των οικονομικών εξόδων; Διακιώματα εδώ έχουν μόνο οι εγκληματίες, φτάνει με αυτό το δικαστικό σύστημα. Δεν θα ακούμε μόνο, θα φωνάζουμε δυνατά» είπε.

Η μητέρα της Ελένης δεν αντέχει. «Είναι τρομερό, δεν μας σέβονται να έχουν τον δολοφόνο τον Ροδίτη σε ένα έδρανο υπερυψωμένο. Θα μας τρελάνουν […] Δεν θέλω ούτε το συγγνώμη. Έζησε το παιδί μου 100 θανάτους. Ζητάνε μείωση ποινών, αυτό αν γίνει θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή μέσα, θα τους λιώσω όλους» λέει η κ. Κούλα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share