Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

«Κτήνη, από το Θεό να το βρείτε»: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη - Διακόπηκε η δίκη (Video)

«Αν βρεθούν ελαφρυντικά, θα βάλω φωτιά σε όλη την Ελλάδα»

14 Φεβρουαρίου 2022 11:25
«Κτήνη, από το Θεό να το βρείτε»: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη - Διακόπηκε η δίκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά την αναβολή της δίκης για το βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της σε δεύτερο βαθμό.

«Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από το Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους» φώναξε ζητώντας, μάλιστα, να της πληρώσουν τα έξοδα για να κατέβει και πάλι στην Αθήνα στις 10 Μαρτίου οπότε και θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Ενημέρωσε πως ο δικηγόρος του 22χρονου καταδικασθέντα ζήτησε τη διακοπή της δίκης έως τις 10 Μαρτίου και συμπλήρωσε: «Δεν αντέχω αυτό που λέγεται ελληνική Δημοκρατία, ελληνική Δικαιοσύνη».

«Για άλλη μια φορά δεν σέβονται τον πόνο μας» κατήγγειλε και αναφέρθηκε στην αγάπη με την οποία μεγάλωσε η Ελένη. Στο πλευρό της στο δικαστήριο βρέθηκαν σήμερα η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, η μαμά της Ερατούς, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της, αλλά και ο αδελφός της Ζωής Δαλακλίδου, που βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

Σοκάρει ο πατέρας της Τοπαλούδη: Καταγγέλει συγκάλυψη από αστυνομικούς - "Είχαν δώσει και στην Ελένη χάπια"

Τρία και πλέον χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης του Ελένης Τοπαλούδη, ο πατέρας της, Γιάννης, αποκαλύπτει πως και το δικό του παιδί είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση με αυτή την 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Της είχαν δώσει κι εκείνης χάπια, στη Ρόδο, ενώ βιντεοσκόπησαν προσωπικές στιγμές και στη συνέχεια την απειλούσαν. Ωστόσο ακόμη πιο εξοργιστικό ήταν η αντιμετώπιση που είχε από τους αστυνομικούς στη Ρόδο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Τοπαλούδης.

«Και η Ελένη το 2017 είχε ποτιστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια "καλόπαιδα" της Ρόδου τα οποία τα έχουμε καταγγείλει στην κατάθεση που δώσαμε. Είναι γνωστά τα ονόματα. Όπως και οι δύο αστυνομικοί, όταν βρήκε τη δύναμη να πάει να κάνει την καταγγελία» ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Και συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας: «Είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Και υπήρξε συγκάλυψη από τους αστυνομικούς. Της είπαν "γίνε ντετέκτιβ και φέρε μας το βίντεο". Και την άφησαν έρμαιο στα κυκλώματα».

Μάλιστα όπως ανέφερε δεν είχε πει τίποτα στους γονείς της και το πέρασε μόνη της, βρήκε μόνη της τη δύναμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό. «Δεν μας είχε πει τίποτα. Δυστυχώς τα κορίτσια μας σε αυτές τις ηλικίες ντρέπονται τους γονείς τους, δεν φοβούνται».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share