Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πληθαίνουν οι «μακάβριες» συμπτώσεις – Το κοινό στοιχείο στο θάνατο των τριών «ψυχών» (Video)

Μια σειρά από συμπτώσεις θα κληθούν να εξετάσουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.
Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, πέρα από τις συγκυρίες με τις απουσίες γιατρών και τις αρνητικές εξετάσεις που διερευνούν οι γιατροί, αλλά και τις πληροφορίες που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα για τον χωρισμό τους ζευγαριού, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση καλούνται να εξηγήσουν και ένα κοινό περιστατικό σε όλες τις περιπτώσεις.
Και τα τρία παιδιά πέθαναν στον ύπνο τους
Ειδικότερα, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ στον ύπνο της παθαίνει και το πρώτο σοβαρό περιστατικό η Τζωρτζίνα που την οδηγεί στο Καραμανδάνειο. Επίσης στον ύπνο της παθαίνει η Τζωρτζίνα την πρώτη ανακοπή, ενώ και ο θάνατός της στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» συμβαίνει τη στιγμή που το παιδί κοιμόταν.
Παράλληλα, έχει γίνει λόγος για τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη χρονική απόκλιση από την ώρα που ξεκινούσε το περιστατικό με την ώρα που άρχιζε η καταγραφή του.
Τέλος, όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η μητέρα στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Αγγελική Νικολούλη είχε υποστηρίξει ότι η νοσηλεία της στη νευρολογική κλινική ήταν για ισχαιμικό επεισόδιο, κάτι που διαψεύδεται από τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι γιατροί.
Σύμφωνα με αυτά, είχε αναφέρει στους γιατρούς ότι είχε κάποια προβλήματα δυσαρθρίας, με την τελική γνωμάτευση των γιατρών να κάνουν λόγο για απλή κεφαλαλγία.
Επίσης, οι πληροφορίες από το ιατρικό ιστορικό αναφέρουν για τουλάχιστον 20 επισκέψεις – νοσηλείες στο νοσοκομείο για διάφορα ζητήματα, με τις εξετάσεις να είναι αρνητικές.






0 ΣΧΟΛΙΑ