Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Αποκάλυψη Απόστολου Λύτρα για την μητέρα - «Ήθελε να...» (Video)

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως...»

9 Μαρτίου 2022 14:41
Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Αποκάλυψη Απόστολου Λύτρα για την μητέρα - «Ήθελε να...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O διακεκριμένος ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό του γραφείο γνωστοποίησε πως ανέλαβε να εκπροσωπήσει νομικά την μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα.

Το μεσημέρι ο Απόστολος Λύτρας σε ζωντανή σύνδεση, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με την υπόθεση θρίλερ: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει αλλάξει το ζευγάρι τους δικηγόρους τους. Πλέον έχω εντολή και εγώ από την μητέρα αλλά και από τον σύζυγό της να βοηθήσουμε τις αρχές για να δούμε τι έχει συμβεί σε αυτή την υπόθεση. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες από τα ΜΜΕ. Από τη δική μας πλευρά έχουμε κάποια στοιχεία που περιμένουμε να τα παραδώσουμε στις αρχές”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Απόστολος Λύτρας: «Σαφέστατα υπάρχει γονιδιακό θέμα στην Τζωρτζίνα»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι εξηγήσεις της μητέρας για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας - «Δεν θυμάμαι αν...»

Καθημερινές είναι οι εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα. Τις δικές της απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα στο θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα προσπαθεί μέσα από τηλεοπτικές εμφανίσεις να δώσει η μητέρα των τριών κοριτσιών, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λιγότερο από μια τριετία.

Σε χθεσινή της εμφάνιση προσπάθησε να απαντήσει για τις εκδορές που βρέθηκαν στην τρίχρονη Μαλένα καθώς για τα όσα είπε μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Την ίδια ώρα και εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων το τμήμα του Ανθρωποκτονιών που ερευνά την πολύκροτη υπόθεση έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα τα οποία στις επόμενες μέρες θα πρέπει να στοιχειοθετηθούν προκειμένου να ρίξουν φως στους μυστηριώδεις θανάτους των ανήλικων κοριτσιών και να διαπιστωθεί αν έφταιξαν κάποιοι για το θάνατο των παιδιών.

«Δεν θυμάμαι αν υπήρχαν αυτές οι εκδορές. Έγινε και μία ανάνηψη, πιθανότατα έτσι να προκλήθηκαν. Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά, που είναι ακριβώς. Είναι λίγο πιο κάτω από τα μάτια, στο κόκκαλο της μύτης. Εκεί και να θες να κλείσεις τη μύτη, δεν γίνεται. Όσο για το έκζεμα στο μάγουλό της, αυτό είναι ατοπική δερματίτιδα, είχε το παιδί, παντού έβγαζε συνεχώς», απάντησε η 33χρονη γυναίκα σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Μάλιστα , τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σταλεί στην ασφάλεια Αθηνών το έγγραφο με τα συμπεράσματα του ελέγχου που πραγματοποίησε η άτυπη επιτροπή που συγκροτήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για την τρίχρονη Μαλένα.

Απάντηση έδωσε η μητέρα και για το μάρτυρα που μίλησε στο «Φως στο Τούνελ», σύμφωνα με τον οποίο η 33χρονη του είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι η Τζωρτζίνα είχε βρει νεκρή την Ίριδα στην κούνια της. «Ό,τι λέει ο καθένας, ας βγει να το πει με όνομα.

Μπορεί να είναι ο καθένας, έχω καταλάβει ποιος μπορεί να είναι, αλλά δε γνωρίζω γιατί το κάνει. Η Τζωρτζίνα ήταν εννέα ετών, με εννέα ετών παιδί συνεννοείσαι κανονικότατα. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα το έλεγε» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share