Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός! Στη ΓΑΔΑ τρεις ύποπτοι για την απαγωγή Κυπαρίσση

Δύο άνδρες και μία γυναίκα

5 Μαρτίου 2022 13:16
Συναγερμός! Στη ΓΑΔΑ τρεις ύποπτοι για την απαγωγή Κυπαρίσση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη ΓΑΔΑ έχουν προσαχθεί τρεις ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση. Πρόκειται για δύο άντρες 41 και 34 ετών και μίας γυναικας 39 ετών

Η υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξιχνιαστεί. Η Αστυνομία συγκέντρωνε τόσο καιρό στοιχεία που οδήγησαν στην προσαγωγή των τριών βασικών υπόπτων. Πρόκειται για δύο άντρες 41 και 34 ετών και μίας γυναικας 39 ετών.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο ρόλος του καθένα στην υπόθεση.

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός! Στη ΓΑΔΑ τρεις ύποπτοι για την απαγωγή Κυπαρίσση

Γιώργος Κυπαρίσσης: «Όταν τον είδα αγκαλιαστήκαμε και...» - Συγκινεί ο αδελφός του επιχειρηματία που αφέθηκε ελεύθερος 2 μήνες μετά την απαγωγή του (Video)

Ελεύθερος μετά από δύο μήνες αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρρίσης που είχε απαχθεί από το Ντράφι. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το ποσό με το οποίο κέρδισε την ελευθερία του!

Το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Κατερίνα Σουλιώτη, μίλησε ο αδελφός του.

«Ο αδελφός μου είναι καλά. Είναι βέβαια καταβεβλημένος, γιατί είναι 2 μήνες αλλά είναι καλά, δεν έχει κάποιο θέμα, όλα καλά, όλα καλά, όπως στο λέω! Όταν τον είδα απλά μιλήσαμε, αγκαλιαστήκαμε και από εκεί και πέρα είναι πολύ καταβεβλημένος για να μπορέσουμε να μιλήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε:

Νέα στοιχεία για τον επιχειρηματία Γιώργο Κυπαρίσση: «Είχαν ξυρίσει όλο το σώμα του!» - Αποκαλύψεις από τον πατέρα του

Αίσιο τέλος στο θρίλερ είχε η απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποιός απελευθερώθηκε μετά από 70 ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς είχαν έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση πριν από μερικές ημέρες και τελικά πείστηκαν να λάβουν μεγάλο χρηματικό ποσό ως λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε και ο πατέρας του επιχειρηματία. Συγκεκριμένα δήλωσε, μετά το ευχάριστο γεγονός και την απελευθέρωσή του ότι: «Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει. Κατεβήκαμε στην είσοδο του σπιτιού και μετά από 20 λεπτά περίπου εμφανίστηκε. Ήρθε με αγκάλιασε και μιλήσαμε. Εντωμεταξύ ήρθε και η αστυνομία μιλήσαμε και μετά μπήκα στο μαγαζι. Τον ειδα καλά, δεν ξέρω για την υγεία του δεν είμαι γιατρός, αλλά εξωτερικά ήταν καλά. Τον είχαν ξυρίσει παντού στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share