Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφησαν ελεύθερο τον επιχειρηματία Γ.Κυπαρίσση - Τον είχαν απαγάγει πριν 2 μήνες

Αίσιο τέλος στο θρίλερ!

4 Μαρτίου 2022 08:23
Άφησαν ελεύθερο τον επιχειρηματία Γ.Κυπαρίσση - Τον είχαν απαγάγει πριν 2 μήνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό.

Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλη του ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο όταν τον άκουσε να φωνάζει «βοήθεια».

Άφησαν ελεύθερο τον επιχειρηματία Γ.Κυπαρίσση

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η συγκεκριμένη κοπέλα, ήταν εκείνη που επικοινώνησε με συγγενείς και φίλους του επιχειρηματία στην Ελλάδα -καθώς εκείνη βρισκόταν στο εξωτερικό- προκειμένου να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, επεσήμαναν πως, η αρπαγή του επιχειρηματία «δεν κράτησε ώρα. Δεν φώναξε βοήθεια -όπως έχει ειπωθεί , αλλά προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο λέγοντας στους απαγωγείς του «ένα λεπτό παιδιά».

Ο 40χρονος, έφυγε από την ταβέρνα στο Ίλιον, εκεί που ήταν με ακόμα δύο φίλες του, στις 12:00. Στις 12:02 ολοκληρώθηκε η βιντεοκλήση που διήρκησε 22 λεπτά, με την φίλη του από το εξωτερικό.

Άφησαν ελεύθερο τον επιχειρηματία Γ.Κυπαρίσση

Κατά την διάρκεια της κλήσης το σήμα χανόταν με αποτέλεσμα να γίνεται μαύρη η οθόνη. Οταν το σήμα επανήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα άκουσε τους απαγωγείς , σε άπταιστα ελληνικά, να λένε στον φίλο της να «σκάσει», ενώ την ίδια στιγμή τον έβριζαν. Ολα αυτά μέχρι που αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του κινητού. Τότε, το άρπαξαν και το έκλεισαν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share