Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάτρα - «Βόμβα» Λαμπρόπουλου: «Στις 8 Απριλίου που η Τζωρτζίνα μπήκε στο Νοσοκομείο είχε οριστεί το ραντεβού διαζυγίου»

Δείτε όσα αποκάλυψε

3 Μαρτίου 2022 18:57
Πάτρα - «Βόμβα» Λαμπρόπουλου: «Στις 8 Απριλίου που η Τζωρτζίνα μπήκε στο Νοσοκομείο είχε οριστεί το ραντεβού διαζυγίου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έρχονται νέα στοιχεία από την επόμενη εβδομάδα στην υπόθεση – θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα μέσα σε 3 χρόνια, όπως προανήγγειλε ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και στο «ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS, στο MEGA, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ταλαιπωρείται το κοριτσάκι. Δεν γίνεται τίποτα. Αφήστε το να φύγει...» - Αποκαλυπτική μαρτυρία γιατρού

«Τα στοιχεία συλλέγονται με συγκριμένους ρυθμούς προκειμένου να συγκλίνουν σε ένα τελικό συμπέρασμα… και να δώσουν απάντηση στο εάν τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια», ανέφερε αρχικά ο Β. Λαμπρόπουλος για το πότε θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ειδικών εξετάσεων στην 9χρονη Τζωρτζίνα, στο παιδί της οικογένειας, που έφυγε τελευταίο-χρονικά- από τη ζωή.

Την ίδια ώρα, οι ελληνικές Αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία από τον απινιδωτή και τον βηματοδότη της Τζωρτζίνας, τα οποία θα συγκριθούν και με τις ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης.

Εξάλλου, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε εκ νέου στα συμβάντα της περιόδου Μαρτίου-Απριλίου 2021 με τις προστριβές του ζευγαριού, που έφτασαν στα πρόθυρα διαζυγίου και σχετίζονται χρονικά με τα σοβαρά επεισόδια ή τον θάνατο παιδιών.

Ειδικότερα, στις 8 Απριλίου, την ημέρα εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού του πατέρα και των νομικών εκπροσώπων, προκειμένου να προχωρήσει η αίτηση διαζυγίου του ζευγαριού, ωστόσο λόγω της 9χρονης, ακυρώθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share