Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ταλαιπωρείται το κοριτσάκι. Δεν γίνεται τίποτα. Αφήστε το να φύγει...» - Αποκαλυπτική μαρτυρία γιατρού

«Δεν θέλει να μπλέξει και γι’ αυτό δεν μιλάει...»

3 Μαρτίου 2022 16:27
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ταλαιπωρείται το κοριτσάκι. Δεν γίνεται τίποτα. Αφήστε το να φύγει...» - Αποκαλυπτική μαρτυρία γιατρού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, υπάρχουν γιατροί των Κλινικών του Καραμανδανείου Παίδων και του ΠΓΝΠ, στις οποίες νοσηλεύτηκαν τα δύο κορίτσια, που δεν θα ήθελαν να καταθέσουν στις ανακριτικές αρχές αν ήταν στο χέρι τους! Παράλληλα, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Ρούλα Κουσκουρή μίλησε η παιδοογκολόγος που παρακολουθούσε τη μικρή Μαλένα ενώ το κοριτσάκι νοσηλευόταν και έδινε μάχη με την λευχαιμία.

Άρθρο της εφημερίδας, επικαλούμενο μαρτυρίες προσώπων που πρόσκεινται στο φιλικό περιβάλλον των γιατρών, αναφέρουν ότι οι δύο γιατροί, παρουσιάζονται απρόθυμοι να καταθέσουν για την υπόθεση.

Ειδικότερα, στη μια περίπτωση, γιατρός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείοι Πατρών, αποκάλυψε σε φιλικό του περιβάλλον ότι «δεν θέλει να μπλέξει και γι’ αυτό δεν μιλάει δημόσια, ούτε επιθυμεί στις ιδιωτικές συζητήσεις ν’ αναφέρεται σ’ αυτό το θέμα…».

Η δεύτερη περίπτωση αφορά γυναίκα γιατρό του Καραμανδανείου, η οποία στο φιλικό περιβάλλον της περιέγραψε μια σκηνή που τη σόκαρε την ημέρα που η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε «φύγει» από τη ζωή και την επανέφερε συνάδελφός της έπειτα από 50 ολόκληρα λεπτά.

Η συγκεκριμένη γιατρός εκείνη την ημέρα βρισκόταν στον διάδρομο του δωματίου όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα – κι ενώ καταβάλλονταν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σωθεί το κοριτσάκι –, άκουσε μια φωνή, σύμφωνα με την σοκαριστική περιγραφή της στο φιλικό της περιβάλλον, να λέει: «Ταλαιπωρείται το κοριτσάκι. Δεν γίνεται τίποτα. Αφήστε το να φύγει. Τόση ώρα έχει χαθεί κάθε ελπίδα…».

Η ελπίδα, ωστόσο, «αναστήθηκε» και διαψεύσθηκε η «φωνή», φαίνεται όμως ότι τους επόμενους μήνες ήταν προδιαγεγραμμένο το τέλος της 9χρονης Τζωρτζίνας…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share