Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι αποκαλύπτει η παιδοογκολόγος που παρακολουθούσε τη μικρή Μαλένα - «Nα παρεμβεί ψυχίατρος να ελέγξει...» (Video)

«Θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες...»

3 Μαρτίου 2022 15:27
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι αποκαλύπτει η παιδοογκολόγος που παρακολουθούσε τη μικρή Μαλένα - «Nα παρεμβεί ψυχίατρος να ελέγξει...»  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Ρούλα Κουσκουρή μίλησε η παιδοογκολόγος που παρακολουθούσε τη μικρή Μαλένα ενώ το κοριτσάκι νοσηλευόταν και έδινε μάχη με την λευχαιμία. Τι λέει για τον ξαφνικό θάνατο του κοριτσιού και την αιτία στην οποία αυτός αποδόθηκε; Παράλληλα, διαβάστε εδώ την κατάθεση της μητέρα των τριών κοριτσιών μετά τον θάνατο της Μαλένας.

“Θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες.Πλήρης έλεγχος μοριακός,να ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει άλλη αιτια, μετά να παρεμβεί ψυχίατρος για να ελέγξει τα μέλη τα οποία ενέχονται σε αυτή την ιστορία και να αποφασίσει εν κατακλείδι ή η ιατρική ή η δικαιοσύνη. Δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια το παιδί. Αυτό μπορώ να το βεβαιώσω 100%”, τονίζει χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share