Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία Πάτρα: Αυτό είναι το δωμάτιο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα - Βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε ο πατέρας

Νέες εξελίξεις

1 Μαρτίου 2022 20:05
Οικογενειακή τραγωδία Πάτρα: Αυτό είναι το δωμάτιο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα - Βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε ο πατέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εικόνες ντοκουμέντο μέσα από το δωμάτιο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα που πέθανε στο Καραμανδάνειο, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα, ο γιατρός που επανέφερε στη ζωή τη μικρή Τζωρτζίνα «σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά.

Οι εικόνες που προβλήθηκαν από τον Alpha δείχνουν πως πρόκειται για έναν ενιαίο μεγάλο χώρο που χωρίζεται με μία μεσοτοιχία με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε δύο δωμάτια.

Στο ένα δωμάτιο βρισκόταν η 33χρονη Ρούλα μαζί με την Τζωρτζίνα και στο άλλο η γυναίκα, που μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, και η οποία είχε το παιδί της νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο μαζί με τον γιο της, είδε την 33χρονη μητέρα με την Τζωρτζίνα να χτυπά παρατεταμένα το κουδούνι για να καλέσει τις νοσοκόμες. Τότε ήταν η στιγμή που η μητέρα της Τζωρτζίνας ενημέρωσε την άλλη μητέρα ότι η κόρη της έπαθε ανακοπή.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: «Φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει μία άνεση, κάνουν ταξιδάκια και πάνε για χαλαρό ποτάκι»

Επιμένει στην άποψή του ότι αποκλειστική υπεύθυνη για το θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια είναι η μητέρα τους, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

Δείτε επίσης: Εξέλιξη "βόμβα" στην υπόθεση της Πάτρας - «Καθαρές» οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα

Ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε μιλώντας στο Πρωινό, ότι επιμένει στην άποψή του. «Δεν έχω αλλάξει άποψη, για ποιον λόγο να αλλάξω; Δεν έχω άλλα στοιχεία πέραν των όσων έχω πει, ότι μου φαίνεται περίεργο που οι θάνατοι έγιναν σε μέρες αργιών, Σαββατοκύριακα. Έχουν πέσει και σε αντιφάσεις νομίζω. Φαίνεται ότι έχουν μία άνεση, ότι κάνουν ταξιδάκια και τέτοια… Να απαντάει δύο ημέρες μετά τον θάνατο του ενός από τα παιδιά στους διαδικτυακούς της φίλους, να δίνει συνταγές για φαγητά, να πάνε για χαλαρό ποτάκι» υποστηρίζει.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το τι σχέση έχει ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς με το ζευγάρι από την Πάτρα, ο Χρήστος Ρουγκάλας εξηγεί: «Είπαν ότι η γυναίκα, αφότου πέθανε ο σύζυγός της, ήρθε και έμεινε στην Πάτρα. Νοίκιασε το σπίτι στο ζευγάρι, επειδή υπάρχουν κάποιοι μακρινοί συγγενείς στο Αγρίνιο. Eίπα “ποιος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας και της ταφής. Ποιος πλήρωσε; Αφού δεν υπάρχει άλλος εδώ στην Πάτρα”. Σε αυτό δεν έχει απαντήσει κανένας».

Σε ερώτηση για το γιατί έχει σημασία το ποιος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας της σπιτονοικοκυράς, υποστηρίζει: «Για να καεί μία σορός, χρειάζεται κάποια χρήματα. Ήταν άθεη. Ήταν πολύ καλή κυρία, ευγενέστατη, αλλά επειδή ήταν άθεη, κάηκε. Δεν θυμάμαι πώς πέθανε αυτή η γυναίκα που είχε και κάποια κινητικά προβλήματα. Τώρα αν είχε κάνει κάποιο πληρεξούσιο κάποιον από το ζεύγος να παίρνει και τη σύνταξή της ή αν τους είχε κάνει πληρεξούσιους για την κηδεία της. Αυτό λογικά θα πρέπει να υπάρχει. Αυτοί συνεχίζουν και μένουν σε αυτό το σπίτι. Υπάρχει ενοίκιο; Το πήρε το κράτος το σπίτι; Αν δεν έχει κανένα συγγενή, δεν είχε αφήσει διαθήκη, το σπίτι δεν πρέπει να περιέλθει στο δημόσιο; Σε ποιον ανήκει αυτό το σπίτι;».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share