Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Πού πήγαν τα λεφτά από τον έρανο – Ο διανομέας απαντά για τους γονείς (video)

Οι διανομείς της πόλης θέλησαν να τους βοηθήσουν οικονομικά, συγκεντρώνοντας ένα ποσό περίπου 650 ευρώ για την κηδεία του

25 Φεβρουαρίου 2022 10:32
Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Πού πήγαν τα λεφτά από τον έρανο – Ο διανομέας απαντά για τους γονείς (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη σφοδρή αντίδραση των γονιών από την Πάτρα προκάλεσαν τα λεγόμενα του πρώην Διευθυντή Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, κ. Χρήστου Ρουγκάλα στην εκπομπή του Mega.

Όπως έγινε γνωστό οι γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών χρόνων αναμένεται να καταθέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του.

Θρίλερ με την υπόθεση στη Πάτρα - Νέα στοιχεία που προβληματίζουν βγαίνουν στο φως (video)

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών υποστήριξε μιλώντας στο Mega, πως όταν οι δύο γονείς έχασαν τη Μαλένα, οι διανομείς της Πάτρας θέλησαν να τους βοηθήσουν οικονομικά, συγκεντρώνοντας ένα ποσό περίπου 650 ευρώ για την κηδεία του. Αυτή η κίνηση όμως συνδέθηκε από τον Στρατηγό με την αγορά μίας μηχανής από τον πατέρα.

Τι απαντά ο διανομέας για τη δωρεά

Η εκπομπή “Tlive” εντόπισε τον διανομέα, Γ. Αθανασίου, που πήγε το χρηματικό ποσό στους δύο γονείς. Ο ίδιος τόνισε πως ο έρανος δεν συνδέεται με την αγορά μοτοσικλέτας.

«Ο πατέρας δούλευε και ντελίβερι, τον έβλεπα όλη τη μέρα στους δρόμους και από τη θέση μου έκρινα ότι έπρεπε να μαζέψω κάποιους συναδέλφους ώστε να μαζευτεί ένα ποσό εκ μέρους για να δοθεί στην οικογένεια. Τα λεφτά σίγουρα θα πήγαν στο μνήμα του παιδιού. Η μηχανή αγοράστηκε μετά από ενάμιση χρόνο» είπε μεταξύ άλλων.»

Οικογενειακή τραγωδία Πάτρα: «Απουσιάζει ο φλεκόμβος, είναι κάτι πολύ σπάνιο» - Τι λέει η γιατρός που είχε κάνει φύλλο και φτερό την καρδιά της Ίριδας (Video)

Για το θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας, του ενός εκ των τριών κοριτσιών που πέθαναν σε διάστημα λίγων χρόνων στην Πάτρα, μιλάει στις Αλήθειες με τη Ζήνα η παθολογοανατόμος, Αντιγόνη Μητσέλου, που είχε εξετάσει ενδελεχώς την καρδιά του παιδιού. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η μικρή πέθανε από «αγενεσία φλεβοκόμβου».

«Απουσιάζει ο φλεβόκομβος, που είναι ένα μέρος της καρδιάς που ευθύνεται για τους καρδιακούς χτύπους» είπε, επισημαίνοντας ότι το μωρό το είχε εκ γενετής.

«Πρέπει να εξετάσουμε πολύ καλά την καρδιά, την έχουμε κάνει φύλλο και φτερό. Έχω χρησιμοποιήσει ειδικές χρώσεις για να δω αν μου ξέφυγε κάτι ή αν όντως έλειπε ο φλεβόκομβος από εκεί.

Απουσιάζει ο φλεκόμβος. Είναι πολύ δύσκολο κλινικά να διαγνωστεί, ειδικά σε ένα μωράκι. Όταν έχουμε μια καρδιακή κάμψη οι πνεύμονες γεμίζουν με ένα πρωτεϊνούχο υγρό, το οποίο λέγεται οίδημα, είχαμε οίδημα πνευμόνων» συνέχισε.

«Εδώ έχουμε παθολογικό αίτιο στην καρδιά. Η απουσία φλεβόκομβου είναι πολύ σπάνιο, δεν το συναντάμε ποτέ. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κληρονομικό. Από τα τρία παιδιά είναι το μόνο μωρό που έχω εξετάσει» κατέληξε.

Την ώρα που βγαίνουν συνεχώς νέα στοιχεία για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, ο Μάριος Βογιατζής, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, σχολίασε στην εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου, τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς την περασμένη εβδομάδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share