Οικογενειακή τραγωδία στη Πάτρα: «Για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός» – Αποκαλύψεις από τον κουμπάρο του ζευγαριού (Video)

Οικογενειακή τραγωδία στη Πάτρα: Λίγο πριν βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ο φίλος και κουμπάρος των γονιών, Πέτρος Σταμίρης, μίλησε στο «Πρωινό». Ενώ, έγκλημα βλέπει πίσω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.
«Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί τώρα αυτοί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ», είπε αρχικά ο κουμπάρος του ζευγαριού.
Η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινωπόρου ανέφερε: «Το διάστημα που ήταν στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα ήσουν κι εσύ εκεί. Στήριξες»!
Ο κουμπάρος του ζευγαριού είπε: Εγώ ήμουν στην εντατική όταν ήταν εδώ στην Πάτρα. Στην Αθήνα δεν ήμουν εγώ.
Η Κέλλυ ρώτησε: Πόσο διάστημα έμεινε στην εντατική στην Πάτρα η Τζωρτζίνα;
Ο κουμπάρος, Πέτρος Σταμίρης είπε: «Στην εντατική ένα μήνα, ένα μήνα και… Ήμουνα συνέχεια με τον Μάνο εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πάτερα της Τζωρτζίνας.»
Και η δημοσιογράφος είπε: Η μητέρα που βρισκόταν;
Και ο κουμπάρος των γονιών τόνισε: Αυτή καθόταν όλη ημέρα, το βράδυ έφευγε και πήγαινε σπίτι.






0 ΣΧΟΛΙΑ