Κυκλοφοριακό κομφούζιο: «Πνίγεται» η Αττική – «Έμφραγμα» σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων (photo)

Κυκλοφοριακό κομζούζιο: Με πολλή υπομονή φαίνεται πως πρέπει να ξεκινήσει άλλη μία εβδομάδα για χιλιάδες οδηγούς στους δρόμους της Αττικής.
Κομμένος στα δύο ο Κηφισός, απίστευτο μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας και Μεσογείων
Για ακόμη ένα πρωινό η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας εμφανίζει πολύ σημαντικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, από το ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι και τη Λεωφόρο Αθηνών τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς.
Τα προβλήματα στην Κηφισίας ξεκινούν από πολύ ψηλά. Από τη Νέα Ερυθραία μέχρι και το Δημαρχείο Κηφισιάς η κίνηση είναι στο κόκκινο. Στο κόκκινο είναι η κίνηση στο ύψος του Αμαρουσίου ενώ το κομμάτι από Ψυχικό μέχρι και Αλεξάνδρας είναι απόλυτα φρακαρισμένο.
Όποιος αποπειραθεί να διασχίσει τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μάλλον θα το μετανιώσει καθώς αυτή την ώρα είναι απροσπέλαστη. Τεράστια προβλήματα εμφανίζει και η Μεσογείων από το ύψος της Κατεχάκης και μετά.
Με αργό ρυθμό τα οχήματα στην παραλιακή
Με κατεβασμένη ταχύτητα κινούνται τα οχήματα κατά μήκος της παραλιακής. Νέο Φάληρο πριν το δαχτυλίδι, Ποσειδώνος και Λεωφόρος Ευελπίδων βρίσκονται στο κόκκινο.
Παράλληλα, για σήμερα Δευτέρα προβλέπονται ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά, στο ανατολικό Αιγαίο και το βράδυ στην Μακεδονία, με τους Σάκη Αρναούτογλου και Γιάννη Καλλιάνο να κρούουν καμπανάκι για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.






0 ΣΧΟΛΙΑ