Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

#cancel_LIDL: Γιατί απαιτούν όλοι να μπουν λουκέτο στα Lidl!

Πανικός!

17 Φεβρουαρίου 2022 12:40
#cancel_LIDL: Γιατί απαιτούν όλοι να μπουν λουκέτο στα Lidl!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικρατεί από το πρωί της Πέμπτης (17/02) η είδηση πως συνελήφθη μια γιαγιά να κλέβει από σούπερ μάρκετ για να φάει! Το σούπερ μάρκετ αυτό είναι κατάστημα της αλυσίδας Lidl.

Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Συγκλονίζει η ιστορία ηλικιωμένης, η οποία καθώς αντιμετωπίζει δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα, το απόγευμα του Σαββάτου (12/2) πήγε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Ίλιον και έκλεψε κάποια προϊόντα, τοποθετώντας τα μέσα στην προσωπική της τσάντα τα οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, κόστιζαν συνολικά περίπου 30 με 40 ευρώ. Συγκεκριμένα έβαλε στην τσάντα της κρέας και τυρί.

Κοινωνικό μέρισμα 2022: Η ακρίβεια «γονατίζει» πολίτες και κυβέρνηση - Οι δικαιούχοι (video)

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν την κίνηση αυτή της γυναίκας και παρά τις παροτρύνσεις των υπολοίπων πελατών του σούπερ μάρκετ να μην πάει η γυναίκα στο αυτόφωρο και να μην κινηθούν σε βάρος της οι νομικές διαδικασίες, ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ανένδοτος και είπε «ότι οι εντολές που έχει είναι πολύ αυστηρές για αυτή την περίπτωση».

Ο υπεύθυνος κάλεσε τους αστυνομικούς οι οποίοι προσήγαγαν την 70χρονη το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Εκεί η γυναίκα σημείωσε ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη καθώς αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Υποστήριξε ότι δεν έχει καθόλου χρήματα και ένα στεγαστικό δάνειο με πολύ μεγάλη ρύθμιση, το οποίο πληρώνει με τη σύνταξή της για να μην της πάρουν το σπίτι.

Χαμός στο Twitter: Απαιτούν λουκέτο στα Lidl

Όπως ήταν λογικό η είδηση έχει προκαλέσει πανικό στο Twitter με τον κόσμο να ζητάει άμεσα λουκέτο για την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

Δείτε μερικά tweets παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share