Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κυψέλη: Συγκλονίζει η γιαγιά του μικρού Ανδρέα - «Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσα ένα τέρας»

Σπάνε κόκαλα οι δηλώσεις της

16 Φεβρουαρίου 2022 23:48
Κυψέλη: Συγκλονίζει η γιαγιά του μικρού Ανδρέα - «Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσα ένα τέρας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η γιαγιά του Ανδρέα, του μικρού αγοριού που θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και θα συμπλήρωσε τα 12 του χρόνια αν δεν του έκοβαν τόσο άδικα τη ζωή στο διαμέρισμα κολαστήριο στην Κυψέλη, η οποία ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και δηλώνει συγκλονισμένη για τη δολοφονία του εγγονού της και για το γεγονός πως η κόρη της γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια τι είχε συμβεί στο παιδί της.

«Εννιά χρόνια έχω να δω το παιδί. Πήρε τα παιδιά και εξαφανίστηκε και μου είχε απαγορεύσει να τα πλησιάσω και τα παιδιά και αυτήν. Δεν γίνεται να γέννησα και να κουβάλησα ένα τέρας! Τα παιδιά μια χαρά ήταν όταν έφυγαν από μένα» δηλώνει η γυναίκα σοκαρισμένη.

Ο μικρός Ανδρέας στη σύντομη ζωή του έζησε σαν «φάντασμα». Πήγε για λίγο σχολείο και όπως αποκαλύπτει μια γειτόνισσα του ζευγαριού, ο κατηγορούμενος ήταν καθημερινά μεθυσμένος και μαζί του έβλεπαν μόνο την Ιωάννα.

Συγκλονίζει ο παππούς τους 7χρόνου

Υπενθυμίζεται ότι ο παππούς του 7χρονου που είναι ναυτικός, δεν είχε επαφές με την κόρη του, ενώ είναι γέννημα θρέμμα από τον Πειραιά και στην περιοχή βρέθηκε τυχαία.
«Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε το κοριτσάκι, δεν γνώριζα πού μένουν τίποτα. Δεν γνώριζα πού μένει, με ποιον ζει, τι έχει κάνει στη ζωή της. Ήξερα μόνο πως την πήρε η μητέρα της και είχαν φύγει» πρόσθεσε.

Παράλληλα, διερωτήθηκε «πώς μπορεί να λέγομαι βιολογικός παππούς, όταν δεν έχω δει τα παιδάκια, αλλά συγκλονίστηκα».

«Το μόνο που έκανα να πάρω τηλέφωνο στην Ασφάλεια και να πω ότι όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να έρθω να πάρω τα κοκαλάκια του να πάω σε μία εκκλησία, όπως πρέπει, για να ησυχάσει και η ψυχούλα του» σημειώνει.

Έκανε λόγο για καταδικαστέα πράξη ενώ η κόρη του θα έπρεπε να καταγγείλει τον σύντροφό της από τότε που κακοποιούσε τα παιδιά.

«Λυπάμαι για το παιδάκι, λυπάμαι για το αγγελούδι» υπογράμμισε μιλώντας στον Alpha, ενώ ευχήθηκε στην κόρη του «να μη φτάσει στη ζωή της όταν πεθάνει να τη βάλουν μέσα σε μία εργαλειοθήκη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share