Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κυψέλη: Ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη φρίκη στην αστυνομία - Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της δολοφονίας του 7χρονου

Η σύμπτωση που ξεσκέπασε το έγκλημα

14 Φεβρουαρίου 2022 12:32
Κυψέλη: Ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη φρίκη στην αστυνομία - Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της δολοφονίας του 7χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχει τέλος η φρίκη που αποκαλύπτεται για τα όσα συνέβησαν πριν από πέντε χρόνια σε δώμα της Κυψέλης, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένα 7χρονο αγοράκι από τον 33χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Όπως είπε ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας άστεγος συμπατριώτης του 33χρονου συντρόφου της μητέρας του παιδιού, ήταν εκείνος που αποκάλυψε την αλήθεια στην αστυνομία.

Ο 33χρονος, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και αλκοολικός τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του 7χρονου και αρκετές μέρες έμενε στον δρόμο ή σε σπίτια συμπατριωτών του.

Μαζί του είχε και την εργαλειοθήκη του, μέσα στην οποία είχε βάλει τα οστά του παιδιού, τα οποία έχει ξεθάψει από το προηγούμενο σπίτι, όπου έμενε με την σύντροφό του και όπου είχε σκοτώσει τον μικρό.

Ένα βράδυ, μεθυσμένος, αποκάλυψε σε έναν συμπατριώτη του το μεγάλο του μυστικό, ότι δηλαδή μέσα στην εργαλειοθήκη βρίσκονται τα οστά ενός δολοφονημένου παιδιού.

Ο φίλος του δεν τον πίστεψε και τότε εκείνος άνοιξε την εργαλειοθήκη και του έδειξε το μακάβριο περιεχόμενό της. Κάποια στιγμή ο άνθρωπος αυτός, που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος, συνελήφθη από την αστυνομία για μικροκλοπές. Τότε φέρεται να αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον μικρό Ανδρέα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ενδελεχής έρευνα από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Οι αξιωματικοί που ανέλαβαν τις έρευνες, ρώτησαν μέχρι και τις αρμόδιες αρχές της Πολωνίας για το αν το παιδί βρισκόταν εκεί, όπως ισχυριζόταν τόσα χρόνια η μητέρα. Διαπίστωσαν λοιπόν πως ο μικρός όχι μόνο δεν βρίσκεται εκεί, αλλά και ότι ο πατέρας του νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο από το 2018.

Κατέληξαν έτσι στο διαμέρισμα της Κυψέλης, πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν τα οστά του παιδιού μέσα στην εργαλειοθήκη που φυλασσόταν σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ στη βεράντα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share