Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Πάρνηθα: Δύο αγνοούμενοι στο Φαράγγι της Γκούρας – Επιχειρεί και η 1η ΕΜΑΚ

Κοντά στο Σπήλαιο Πάνος

12 Φεβρουαρίου 2022 19:01
Θρίλερ στην Πάρνηθα: Δύο αγνοούμενοι στο Φαράγγι της Γκούρας – Επιχειρεί και η 1η ΕΜΑΚ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός στην Πάρνηθα: Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων στο Φαράγγι της Γκούρας, κοντά στο Σπήλαιο Πάνος στην Πάρνηθα, με την πυροσβεστική να έχει σπεύσει στο σημείο.

Βίντεο – ντοκουμέντο: Τρόμος στην Πάρνηθα με λύκους δίπλα από το πάρκινγκ του τελεφερίκ

Πιο συγκεκριμένα, η πυροσβεστική επιχειρεί με 8 άνδρες, την Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ αλλά και δύο οχήματα για να εντοπιστούν οι δύο αγνοούμενοι στο Φαράγγι της Γκούρας, κοντά στην Πάρνηθα.

Αποτροπιασμός δίχως τελειωμό στην Κυψέλη: Η εργαλειοθήκη που έκρυβαν τα οστά του δολοφονημένου παιδιού και η ταράτσα της φρίκης (photos)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη από την ίδια του τη μητέρα και τον σύντροφό της.

Αστυνομικοί βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (12/02) μπροστά σε φρικιαστικό θέαμα, καθώς αντίκρισαν τα οστά του αδικοχαμένου παιδιού μέσα σε μια εργαλειοθήκη, με αποτέλεσμα να περάσουν χειροπέδες στην 29χρονη μητέρα του και τον 33χρονο Πολωνό πρώην σύντροφο της.

Ο 33χρονος, το 2017, είχε βάλει το παιδί όρθιο τιμωρία, αφήνοντάς το νηστικό για μεγάλο διάστημα. Όταν άρχισε να διαμαρτύρεται πήρε μια μονωτική ταινία και του έκλεισε το στόμα, ενώ μετά από κάποια ώρα διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν ανέπνεε.

κυψελη-δολοφονια

Η μητέρα ήταν μπροστά και δεν έκανε τίποτα για να σώσει το παιδί της.

Συνειδητοποιώντας πως ο 7χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, το ζευγάρι μετέφερε το πτώμα του στην ταράτσα όπου έφτιαξε μια αυτοσχέδια κατασκευή και το έκρυψε.

Άλλαξαν όμως διεύθυνση και μετακόμισαν εκεί που βρέθηκε το παιδί, μέσα στην εργαλειοθήκη την οποία είχαν μαζί τους.

κυψελη-δολοφονια

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η γυναίκα είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο κάτι δεν πήγαινε καλά για τους άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι έψαχναν εξονυχιστικά την υπόθεση και τελικά κατέληξαν να έρθουν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα των οστών του 7χρονου και την ειδεχθή δολοφονία του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share