Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών ο φάκελος για τα τρία νεκρά κορίτσια - Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τους ανεξήγητους θανάτους

Θα καταθέσουν γιατροί σε Αθήνα και Πάτρα

10 Φεβρουαρίου 2022 14:53
Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών ο φάκελος για τα τρία νεκρά κορίτσια - Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τους ανεξήγητους θανάτους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει σοκάρει την Πάτρα, όπου μία οικογένεια έχασε και τα τρία της παιδιά μέσα σε διάστημα τριών ετών. Η υπόθεση κρίθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή και η Εισαγγελία της Πάτρας διαβίβασε τον φάκελο με την προκαταρκτική στην Ασφάλεια Αττικής. Πλέον, το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών.

Δεν αποκλείεται, επίσης, να φύγει ειδικό κλιμάκιο από την Αθήνα για την Πάτρα, ώστε να καταθέσουν οι γονείς των παιδιών ή να έρθουν εκείνοι στην Αθήνα. Το σίγουρο είναι ότι μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα θα ανοίξει ένας κύκλος καταθέσεων από τους γονείς, από συγγενείς και γιατρούς που είχαν εξετάσει τα τρία αγγελούδια.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να εξακριβωθούν τα αίτια των θανάτων της 3,5 ετών Μαλένας, η οποία έπασχε από λευχαιμία, της έξι μηνών Ίριδας που εμφάνισε πρόβλημα στην καρδιά και της εννέα ετών Τζωρτζίνας, ο θάνατος της οποίας παραμένει αδιευκρίνιστος.

Οι γονείς μέσω του δικηγόρου τους δήλωσαν ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή και ζήτησαν να σταματήσει η οποιαδήποτε δημοσίευση ή αναπαραγωγή συγκεχυμένων πληροφοριών και ανακριβειών σχετικά με την υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share