Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υπόθεση βιασμού 17χρονης: «Όταν βγάζουν τα β@ζ@κι@ απ’ έξω και προκαλούν...» - Σάλος με τις δηλώσεις υπέρ του 37χρονου ιερέα (Video)

«Τώρα τι θέλουν τα κοριτσάκια αυτά...»

3 Φεβρουαρίου 2022 08:39
Υπόθεση βιασμού 17χρονης: «Όταν βγάζουν τα β@ζ@κι@ απ’ έξω και προκαλούν...» - Σάλος με τις δηλώσεις υπέρ του 37χρονου ιερέα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητες δηλώσεις, έκανε στην κάμερα του ΑΝΤ1 μια πιστή στην ενορία του 37χρονου ιερέα που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Ενώ, χθες οδηγήθηκε οριστικά στις φυλακές Τρίπολης.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η γυναίκα κατηγορεί τις γυναίκες θύματα βιασμού και την «προκλητική» ενδυμασία τους και όχι τον ιερέα για τις πράξεις του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ηλικιωμένη με στόμφο: «Στην γειτονιά ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Καθόταν με την οικογένειά του, έπινε μία πορτοκαλάδα και έφευγε. Τώρα τι θέλουν τα κοριτσάκια αυτά, μπορείτε να μου πείτε. Όταν βγάζουν τα βυζάκια απ’ έξω και προκαλούν τον κόσμο, καλά είναι; Ένας άγιος άνθρωπος. Τα παιδάκια του κάθε Κυριακή κρατάνε τα εξαπτέρυγα. Εγώ δεν τα πιστεύω».

Ωστόσο τις απόψεις της συγκεκριμένης γυναίκας δεν συμμερίστηκαν άλλες πιστές που τόνισαν πως ο ιερέας είναι «υπεύθυνος και υπόλογος» για τις επαίσχυντες πράξεις του.

«Υπεύθυνος και υπόλογος είναι ο κάθε ένας για αυτά που κάνει και που λέει. Την εκκλησία κουραστήκαμε να την κάνουμε από το υστέρημά μας», είπε μία γυναίκα, ενώ μία άλλη δήλωσε «πέσαμε από τα σύννεφα. Από την Ακρόπολη. Τα συναισθήματα να τα έχει αυτός που τα έκανε αυτά. Τον είχαμε για καλό άνθρωπο».

Δείτε μετά το 0:55 του παρακάτω βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share