Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δεν έχει τέλος το θρίλερ - Τη Δευτέρα οι τοξικολογικές εξετάσεις στην ανακρίτρια

Από παράταση σε παράταση τα αποτελέσματα των εξετάσεων

28 Ιανουαρίου 2022 21:05
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δεν έχει τέλος το θρίλερ - Τη Δευτέρα οι τοξικολογικές εξετάσεις στην ανακρίτρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρατείνεται το θρίλερ με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην παραλία της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, καλεσμένοι του πάρτυ κατέθεσαν για εκείνη τη βραδιά

Και αυτό, καθώς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης δεν θα παραδοθούν σήμερα στην ανακρίτρια, αλλά -πιθανότατα- την προσεχή Δευτέρα. Ο φάκελος με τα ευρήματα αναμενόταν να παραδοθεί σήμερα, αλλά, σύμφωνα με το makthes.gr, άργησε να σταλεί το e-mail στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Ελβετία.


Τα αποτελέσματα από τη Βέρνη αναμένεται να σταλούν μέσα στις επόμενες ώρες και το τελικό πόρισμα θα συμπεριλαμβάνει και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο ΑΠΘ. Ένα τελικό πόρισμα που, λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολαβεί, θα παραδοθεί τη Δευτέρα.

γεωργία-μπικα

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, μεταξύ όσων κατέθεσαν έως τώρα στην 5η τακτική ανακρίτρια, ήταν και ένας μέτοχος του καφέ-μπαρ της λεωφόρου Νίκης, που συνδέθηκε με την υπόθεση της 24χρονης, καθώς σε αυτό δούλευε ο 33χρονος μετρ που την προσκάλεσε στο πάρτι. Ο επιχειρηματίας, που πέρασε την πόρτα του γραφείου της ανακρίτριας, είχε παρευρεθεί στο επίμαχο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αλλά αποχώρησε σχετικά νωρίς.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως, όταν ο 33χρονος αποχώρησε από το πάρτι, πήγε στην οικία του συγκεκριμένου επιχειρηματία, καθώς εκτός από τη συνεργασία τους διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να είναι ο πρώτος μέτοχος του συγκεκριμένου μαγαζιού που κλήθηκε να καταθέσει, καθώς, εκτός από τον 33χρονο μετρ, φέρεται να είναι ο μόνος μέτοχος που πέρασε από την σουίτα 401 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share