Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Καλεσμένοι στο πάρτι: Νέες καταθέσεις – «Δεν ήταν σε κακή κατάσταση» (video)

Ενώ αναμένονται μέχρι την Δευτέρα (31/1) τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας

28 Ιανουαρίου 2022 07:54
Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Καλεσμένοι στο πάρτι: Νέες καταθέσεις – «Δεν ήταν σε κακή κατάσταση» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Τις επόμενες ώρες σήμερα (28/1) ή τη Δευτέρα (31/1) περιμένουν οι αρχές τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης στη σουίτα 401 του ξενοδοχείου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Όπως εικάζεται οι εξετάσεις που μπορούν να ανιχνεύσουν περισσότερες από 100 ουσίες, θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση και θα δείξουν εάν η 24χρονη είχε ναρκωθεί από κάποια ουσία.

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ο δικηγόρος της αποκαλύπτει τι έδειξαν οι κάμερες του ξενοδοχείου!

θεσσαλονικη-βιασμοσ-παρτι

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε για το πάρτι καλεσμένος

Εχθές, πάντως, στο γραφείο της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση, βρέθηκε και κατέθεσε ένας καλεσμένος στο πάρτι εκείνη της νύχτας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της 24χρονης.

«Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο μάρτυρας που κατέθεσε εχθές έδωσε στοιχεία και για το πάρτι και την ατμόσφαιρα που υπήρχε. «Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» τόνισε ο κ. Καρατσιώλης.

Τουλάχιστον ακόμα δύο παρευρισκόμενοι στο επίμαχο πάρτι έχουν πλησιάσει τον δικηγόρο για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν. Τα συγκεκριμένα άτομα, που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη, φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς με σημαντικές διαφορές από την αφήγηση της 24χρονης.

Πάντως, τα άτομα που πέρασαν την πόρτα της σουίτας 401 φαίνεται να είναι περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.

Σήμερα ή την Δευτέρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τις τοξικολογικές εξετάσεις από ελληνικό εργαστήριο και σήμερα ή τη Δευτέρα το αργότερο, αναμένεται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που είχαν σταλεί στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης.

Έτσι θα βγει και το τελικό πόρισμα για το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες, στα ούρα της 24χρονης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αφορούν σε όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα.

Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share