Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απελπισία στο Χαλάνδρι - Μεταφέρουν σε ξενοδοχεία κατοίκους που ακόμη δεν έχουν ρεύμα

Τραγικές στιγμές!

28 Ιανουαρίου 2022 16:58
Απελπισία στο Χαλάνδρι - Μεταφέρουν σε ξενοδοχεία κατοίκους που ακόμη δεν έχουν ρεύμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέμπτη ημέρα συμπληρώνεται μετά την έλευση της κακοκαιρίας Ελπίδα και τα προβλήματα στου Δήμους της Αττικής παραμένουν με κατοίκους να αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες.

Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος Ζωγράφου ανακοίνωσε αποζημειώσεις για τα ακινητοποιημένα οχήματα

Γειτονιές παραλύουν με τους δρόμους να είναι απροσπέλαστοι από το πάγο, ενώ κάποιες από αυτές έρχονται αντιμέτωπες και με τη διακοπή ηλεκτροδότησης.

Αρκετές γειτονιές στο Χαλάνδρι παραμένουν για 5η συνεχή ημέρα χωρίς ρεύμα παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε προσωπικά ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου θα είχαν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες στην πόλη.

χαλανδρι

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, υπάρχουν ακόμα πολλά νοικοκυριά, με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, σε έξι τουλάχιστον γειτονιές της πόλης που είναι ακόμα χωρίς ρεύμα, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, από το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση.

Μετά από συνεννόηση με ξενοδοχεία της περιοχής, ο Δήμος Χαλανδρίου εξασφάλισε κάποια δωμάτια όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022, συμπολίτες μας που παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Επειδή ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος, θα μετακινηθούν κατά προτεραιότητα ευπαθή άτομα, έγκυοι, οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι.

Παρακαλούμε όσοι συμπολίτες μας βρίσκονται σε αυτή τη δυσχερή θέση να επικοινωνήσουν με το Δήμο στα τηλ.: 213 2023918 και 213 2023921.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share