Κακοκαιρία – Ζωγράφου: Αποζημιώσεις για καταστροφές σε αυτοκίνητα

Και ο Δήμος Ζωγράφου θα αποζημιώσει τα οχήματα που έπαθαν ζημιές από πτώση δέντρων κατά την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα.
Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βασίλης Θώδας, ο Δήμος Ζωγράφου θα προβεί σε αποζημιώσεις των δημοτών για τα οχήματα τα οποία έχουν υποστεί ζημιές και φθορές από πρώτη δέντρων, κατά τη διάρκεια της τελευταίας κακοκαιρίας.
Να σας υπενθυμίσουμε το βίντεο με τη μεταφορά φέρετρου που έγινε viral
Οι δύο προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από τη δημοτική Αρχή είναι το σταθμευμένο όχημα να υπέστη ζημιά από δέντρο σε κοινόχρηστο χώρο και οι όποιες βλάβες του να μην καλύπτονται από την ασφαλιστική εταιρεία.
Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι:
1.Φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος και τη βλάβη που έχει προκληθεί στο όχημα. Θα πρέπει να είναι εμφανείς οι πινακίδες του οχήματος.
2. Γραπτή εκτίμηση κόστους επισκευής από συνεργείο.
3. Αντίγραφο καλύψεων ασφαλιστήριου συμβολαίου.
4. Κατάθεση αίτησης στον δήμο Ζωγράφου, στο πρωτόκολλο, με όλα τα σχετικά έγγραφα και φωτογραφίες που να αποδεικνύουν το συμβάν.
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

![Ξυλοδαρμός οδηγού στην Πάρο: «Ε βέβαια φοβήθηκα, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει!» – Τι είπε ο ηλικιωμένος [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/08/paros-1.jpg)


![Δραματικές ώρες στην Σαλαμίνα: Καταγγελία για «ύποπτες» κινήσεις πριν την φωτιά – Πάνω από 360 απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/08/pyrkagia-salamina.jpg)
![Φονική πυρκαγιά στη Σαλαμίνα: Κάτοικοι άκουσαν το νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι να φωνάζει για βοήθεια πριν εγκλωβιστούν [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/08/fotia-salamina-2.jpg)
0 ΣΧΟΛΙΑ