Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για την επερχόμενη κακοκαιρία - Πού θα χιονίσει (Video)

Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

27 Ιανουαρίου 2022 20:07
Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για την επερχόμενη κακοκαιρία - Πού θα χιονίσει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο (29/1) σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πρόσκαιρα πυκνές στην ορεινή - ημιορεινή ζώνη της Θεσσαλίας μέχρι και την μεριά του Πηλίου, στα ανατολικά ημιορεινά τμήματα της Λάρισας αλλά και στην Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Βοιωτία και στην Αττική πάνω από τα 500- 600 μέτρα. Το ίδιο και σε περιοχές της κεντρικής - ανατολικής Πελοποννήσου.

Στη βόρεια πλευρά του Ιονίου, στην Ήπειρο και στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά και χωρίς φαινόμενα. Τις απογευματινές ώρες, η Αττική, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος θα έχουν κάποιες βροχές, χιονόνερο και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές πάνω από τα 500 μέτρα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν τις βραδινές ώρες.

Προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι πολίτες, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού σε Κρήτη, Κυκλάδες και κυρίως Δωδεκάνησα καθώς αναμένονται δυνατές καταιγίδες που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα από την έντασή τους. Επίσης, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα στην Αττική.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share