Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Τεράστια προσοχή τις επόμενες 24 ώρες - Είναι ανάγκη να…»

Τι αναφέρει ο μετεωρολόγος;

27 Ιανουαρίου 2022 13:42
Έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Τεράστια προσοχή τις επόμενες 24 ώρες - Είναι ανάγκη να…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Σάκης Αρναούτογλου έρχεται με νέα προειδοποίηση να αναφερθεί στο τι πρέπει να προσέξουμε τις επόμενες 24 ώρες, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μετεωρολόγος εφιστά την προσοχή των πολιτών και των αρμόδιων φορέων, για το επόμενο 24ωρο, λόγω του απότομου λιωσίματος του χιονιού σε χαμηλά υψόμετρα, με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας παράλληλα να προβλέπεται.

Το νέο «καμπανάκι» του μετεωρολόγου

Όπως σημειώνει, είναι αναγκαίος ο άμεσος καθαρισμός των φρεατίων υδροσυλλογής στις περιοχές, όπου χιόνισε πολύ, καθώς την Παρασκευή (28/1), «η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο σε όλη τη χώρα, η οποία αναπόφευκτα θα οδηγήσει και στην απότομη συσσώρευση υδάτων κατά τόπους, ειδικά σε περιοχές με μεγάλη κλίση!».

Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά τη νέα επιδείνωση του καιρού που αναμένεται από το Σάββατο, ο ίδιος κάνει λόγο για «light», «έως και σχεδόν αδιάφορη για τις περισσότερες περιοχές της χώρας ''κατεβασιά'' πιο ψυχρών αερίων μαζών μεταξύ 2 και 4 Φλεβάρη».

Προσοχή το επόμενο 24ωρο απο το απότομο λιώσιμο χιονιού σε χαμηλά υψόμετρα! Αναγκαίος είναι κατά την ταπεινή γνώμη μου...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Thursday, January 27, 2022

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share