Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλέξης Κούγιας: «Αγαπώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά... πρωθυπουργέ αυτόν τον Στυλιανίδη πού τον βρήκες; Αμα τον αφήσεις στην Ομόνοια χάθηκε» (Video)

«Είναι δυνατόν αυτός να λύσει το πρόβλημα;»

26 Ιανουαρίου 2022 10:50
Αλέξης Κούγιας: «Αγαπώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά... πρωθυπουργέ αυτόν τον Στυλιανίδη πού τον βρήκες; Αμα τον αφήσεις στην Ομόνοια χάθηκε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχολίασε το χάος που προκλήθηκε στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Ο κ. Κούγιας μίλησε αρνητικά για τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, καθώς θεωρεί ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά την κρίση που προκλήθηκε από τον χιονιά.

«Αγαπώ προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη πάρα πολύ… Όμως θα κάνω μια ερώτηση: Πρωθυπουργέ, αυτόν τον Στυλιανίδη που τον βρήκες; Αμα τον αφήσεις στην Ομόνοια θα χαθεί. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει το πρόβλημα;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Τσουνάμι» μηνύσεων κατά της Αττικής Οδού για την κοροϊδία των 2.000 ευρώ - Άνθρωποι βρέθηκαν κοντά στο θάνατο!

Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους πολίτες, καθώς έφτασε σε συμφωνία με την Αττική Οδό για να αποζημιωθούν με 2.000 ευρώ (ανά όχημα) οι άνθρωποι που έμειναν πολλές ώρες εγκλωβισμένοι στα χιόνια, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας» μη έχοντας τη βοήθεια κανενός.

Μια πραγματική κοροϊδία, κυρίως για ανθρώπους που κινδύνευσε άμεσα η ζωή τους, όπως ένας 62χρονος που έπαθε έμφραγμα. Σύμφωνα με τον αδερφό του που μίλησε στον ΑΝΤ1, ο άτυχος άνδρας ήταν πάνω από 12 ώρες εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό και τώρα ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο. «Μπήκε στην Παλλήνη στις 11:00 και απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια των στρατιωτών μετά τις 00:00 τη νύχτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, ο 62χρονος ένιωσε μια δυσφορία εντός του αυτοκινήτου του και επειδή δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο ΕΚΑΒ, αναγκάστηκε να βγει από το όχημά του και να περπατήσει, κάτι που ήταν επιβαρυντικό για την υγεία του.

Ο ίδιος διερωτήθηκε πώς γίνεται και η Αττική Οδός ενώ έχει ΛΕΑ, να μην μπορεί να την κρατήσει ανοιχτή με τα εκχιονιστικά κι έτσι οι οδηγοί να κάνουν λίγο δεξιά ώστε να μπορούν να περάσουν όσοι χρειάζονται βοήθεια.

«Στέγνωσε το μπαλονάκι που είχε στην καρδιά του ένας καρδιοπαθής που έμεινε εγκλωβισμένος»

Για την... Οδύσσεια που πέρασε ένας καρδιοπαθής που διερχόταν με ταξί την Αττική Οδό μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η δικηγόρος Ιωάννα Παναγοπούλου. Ο καρδιοπαθής, όπως και χιλιάδες άλλοι πολίτες ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά της Αττικής Οδού και της κυβερνήσεως, ζητώντας αποζημίωση μεγαλύτερη των 2.000 ευρώ.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε υποβληθεί πριν λίγες ημέρες σε εγχείρηση για την καρδιά του και γι’ αυτό μετακινούνταν στη δουλειά του με ταξί, για να μην επιβαρύνει την υγεία του» ανέφερε η κυρία Παναγοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι ο άνθρωπος παρέμεινε στο ταξί για 22 ώρες.

«Κανείς δεν τους έδωσε μια στοιχειώδη βοήθεια και οι άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν μόνοι τους» σημείωσε η κυρία Παναγοπούλου, ενώ μιλώντας για την υγεία του πελάτη της τόνισε πως όταν έφτασε μετά από ώρες στο νοσοκομείο, «του είπαν ότι είχε στεγνώσει το μπαλονάκι που είχε στην καρδιά από τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή».

«Αν δεν απεγκλωβιζόταν και δεν έσπευδε στο νοσοκομείο, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα» συμπλήρωσε.

«Είναι χιλιάδες οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό ή άλλους δρόμους και υπέστησαν πολύωρη ταλαιπωρία και ήδη έχουν επικοινωνήσει δεκάδες για να υποβάλλουν μήνυση» σημείωσε η δικηγόρος Ιωάννα Παναγοπούλου.

«Δεν προέχει γι’ αυτόν το οικονομικό, η αποζημίωση για την ηθική βλάβη, αλλά η δικαίωσή του» πρόσθεσε η κυρία Παναγοπούλου, η οποία πρόσθεσε πως υπάρχει και μια περίπτωση εταιρικού οχήματος, τύπου βαν, με έξι εργαζόμενους που εγκλωβίστηκαν για ώρες χωρίς να πάρουν ούτε ευρώ για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Μάλιστα, όπως σημείωσε η δικηγόρος, το ταξίμετρο έγραφε κανονικά όσο παρέμενε εγκλωβισμένο το όχημα στην Αττική Οδό, φτάνοντας μέχρι τα 380 ευρώ!

Γιάννης Νάσιος: Θα κινηθώ νομικά κατά της Αττικής Οδού

Για την περιπέτεια που έζησε στην Αττική Οδό και την προσπάθεια που έκανε για να απεγκλωβιστεί μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο γιατρός Γιάννης Νάσιος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share