Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις - Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για το κύκλωμα μαστροπείας

Μετά από σχετικά στοιχεία που προσκομίστηκαν

25 Ιανουαρίου 2022 17:06
Ραγδαίες εξελίξεις - Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για το κύκλωμα μαστροπείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την καταγγελία που έφτασε στα χέρια εισαγγελέα για τη φερόμενη δράση κυκλώματος μαστροπείας που προσκόμισε στις δικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, επικαλούμενος στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση του από γυναίκα – καταγγέλλουσα.

Δείτε επίσης: Υπόθεση βιασμού 17χρονης από ιερέα: «Με ρώτησε ποια είναι η αγαπημένη μου στάση και αν με...» - Τι λέει ο πατέρας του και η νέα καταγγελία εναντίον του

βιασμοσ-κυκλωμα-μαστροπειασ

Ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή σε εισαγγελέα πρωτοδικών να διερευνηθούν κατεπειγόντως τα καταγγελλόμενα και να διαπιστωθεί η βασιμότητά της.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Διαλυνάς προσκόμισε στοιχεία, που αναφέρονται σε κύκλωμα μαστροπείας, αποτελούμενο από τρεις ομάδες, το οποίο δρα με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, «αλιεύοντας» νεαρά κορίτσια -ακόμη και μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών- για να τα μυήσουν τα μέλη του στα ναρκωτικά και να τα ωθήσουν σε πάρτι και στην πορνεία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο φάκελος με την καταγγελία αναφέρεται και σε εμπλοκή αστυνομικών.

Νέα καταγγελία – σοκ για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη μπέιμπι-σίτερ του μωρού του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

Τα στόματα σιγά - σιγά ανοίγουν και σύμφωνα με τον Alpha, εκτός από το γενναίο κορίτσι που βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του, η οικογένεια μίας ακόμη νεαρής κατήγγειλε τον 37χρονο.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την μπέιμπι σίτερ που κρατούσε το μωρό του, ενώ αυτή ήταν 15,5 ετών.

βιασμοσ-ιερεασ

Ο ρασοφόρος, βάσει των ίδιων πάντα καταγγελιών, φέρεται να έστελνε επίσης ακατάλληλο υλικό στην ανήλικη, ζητώντας της να κάνει το ίδιο. Την έπαιρνε μάλιστα μαζί του ακόμα και στις διακοπές με την οικογένειά του, ενώ επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του ενώ ήταν εκεί και η παπαδιά. Από την πλευρά της, η 18χρονη σήμερα νεαρή υποστηρίζει ότι είχαν «σχέση» με τη θέλησή της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share