Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση βιασμού 17χρονης από ιερέα: «Με ρώτησε ποια είναι η αγαπημένη μου στάση και αν με...» - Τι λέει ο πατέρας του και η νέα καταγγελία εναντίον του (Video)

Πώς απαντά ο δικηγόρος του ιερέα στις καταγγελίες που βαραίνουν τον 37χρονο

24 Ιανουαρίου 2022 15:06
Υπόθεση βιασμού 17χρονης από ιερέα: «Με ρώτησε ποια είναι η αγαπημένη μου στάση και αν με...» - Τι λέει ο πατέρας του και η νέα καταγγελία εναντίον του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει μια ακόμη νέα καταγγελία σε βάρος του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται ήδη για τον βιασμό ανήλικης κοπέλας. Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα ο ιερέας τις έκανε χυδαίες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης ενώ την παρενοχλούσε και με γραπτά μηνυματα. Από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, ετοιμάζει την απολογία του. Ο 37χρονος αναμένεται να ισχυριστεί πως πίσω από την καταγγελία της ανήλικης κρύβονται οικονομικά κίνητρα.

«Ήθελα να μιλήσω με κάποιον πνευματικό, και μου σύστησαν τον συγκεκριμένο. Του είπα τα θέματα που με απασχολούσαν. Έδειχνε αδιάφορος, εστιαζε το βλέμμα του σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος του σώματος και με έφερε σε μεγάλη αμηχανία. Και αφού τελείωσα άρχισε να μου κάνει κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τη σεξουαλική μου ζωή. Ποια στάση μου αρέσει, αν ο άνδρας μου με ικανοποιεί, αν θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό γιατί είμαστε στον Οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί.

Η λέξη «γυμνοί» δεν ήταν με τη μεταφορική έννοια, αλλά να έρθω εγώ με τον ίδιο πιο κοντά, να αποκτήσω εμπιστοσύνη και να είμαι πιο άνετη μαζί του» είπε η καταγγέλλουσα.

«Αυτά έγιναν, δίπλα στον ιερό ναό, έχει ένα γραφείο, το εξομολογητήριο. Μου είπε ότι θα έπρεπε να είμαστε γυμνοί, είχα σοκαριστεί με τις ερωτήσεις.

Δεν ήθελα να απαντήσω και με ρωτούσε γιατι είμαι τόσο σφιγμένη και μου είπε να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή που θα είμαι πιο έτοιμη γιατί αν δεν μπορώ να ακολουθήσω τους κανόνες και δεν δηλώνω υποταγή στον ίδιο, δεν θα μπορώ να είμαι πνευματικό παιδί του» πρόσθεσε η γυναίκα.

«Πήγα σε έναν άλλο πνευματικό και μου είπε ότι θα έπρεπε να δώσω το όνομα του εν λόγω ιερέα στην Εκκλησία. Με φόβισε λίγο αυτό.

Λέω μπορεί να του βγήκε μόνο σε μένα. Περνάει κάποιος καιρός και μου στέλνει ένα γραπτό μήνυμα που έλεγε: “Μήπως το σκέφτηκες καλύτερα και θες να μιλήσουμε, να κλείσουμε ένα ραντεβού στο καινούργιο κτίριο να το δεις και βράδυ; Δεν θα είναι κανείς εκεί, έχω εγώ τα κλειδιά“» συνέχισε.

Όπως λέει η καταγγέλλουσα ο ιερέας της έστειλε μήνυμα αν θέλει να του στείλει μια γυμνή φωτογραφία «όπως τη γέννησε η μάνα της». Όπως λέει θεώρησε τότε ότι κάποιος της κάνει πλάκα και προσποιείται ότι είναι ο παπάς.

«Είμαι σίγουρη ότι όταν γίνει η άρση απορρήτου, όλα αυτά τα μηνύματα μπορεί να τα επαναφέρει η αστυνομία» πρόσθεσε η γυναίκα.

«Αυτά έγιναν το 2021. Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι πολλές και θα αρχίσουν να μιλάνε…»

Τι λέει ο πατέρας του ιερέα

Ο πατέρας του μιλώντας στην ίδια εκπομπή εκπομπή είπε ότι είναι μια οικογένεια ιερέων και ότι καταδικάζει τέτοιες πράξεις, ωστόσο είπε ότι ειναι 150% σίγουρος ότι ο γιος του είναι αθώος.

«Πιστεύω ακράδαντα στον Στέφανο, είναι όλα ψέματα όσα καταγγέλλονται» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς απαντά ο δικηγόρος του ιερέα στις καταγγελίες που βαραίνουν τον 37χρονο

Η πρεσβυτέρα του ιερέα δίνει τη δική της εκδοχή για την καταγγελία της 17χρονης

Αποκλειστικά στην εκπομπή και την Ρούλα Κουσκουρή, η πρεσβυτέρα που στέκεται στο πλευρό του συζύγου της και πατέρα των 3 παιδιών τους και δίνει τη δική της εκδοχή για τα αίτια της καταγγελίας από την μαθήτρια.

Τι λένε πιστοί, φίλοι και συνεργάτες του ιερέα για την καταγγελία 17χρονης για βιασμό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share