Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Υπόθεση βιασμού ανήλικης από ιερέα: «Ίσως με ερωτεύθηκε, δεν ενέδωσα και θέλησε να με καταγγείλει» - Αύριο η απολογία του 37χρονου (Video)

O κατηγορούμενος διώκεται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό

24 Ιανουαρίου 2022 09:43
Υπόθεση βιασμού ανήλικης από ιερέα: «Ίσως με ερωτεύθηκε, δεν ενέδωσα και θέλησε να με καταγγείλει» - Αύριο η απολογία του 37χρονου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, ετοιμάζει την απολογία του. Ο 37χρονος αναμένεται να ισχυριστεί πως πίσω από την καταγγελία της ανήλικης κρύβονται οικονομικά κίνητρα.

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις αρχές προκειμένου να με εκβιάζει» φέρεται να ισχυριστεί σύμφωνα με τoν ALPHA.

«Η ανήλικη είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει» προστίθεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» διερωτάται ακόμη όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Από την πλευρά της, η ανήλικη μιλώντας στους αστυνομικούς επεσήμανε πως φοβόταν τον καταγγελλόμενο, ο οποίος μάλιστα την απειλούσε: «μου έλεγε πως δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί θα με σκοτώσει» και «δεν πρέπει να το μάθει κανείς γιατί αλλιώς θα κινδυνεύσεις».

Παράλληλα, ο ιερέας φέρεται να την καλούσε να παίξουν ένα παιχνίδι 10 βημάτων, κατά τη διάρκεια του οποίου η νεαρή έτρεμε με τον ίδιο να της λέει πως έτσι «θα νιώθεις γαλήνη» και θα «λύσεις τα προβλήματά σου».

Παράλληλα, για τουλάχιστον ακόμη ένα κορίτσι που δεν έχει ακόμα καταθέσει στην αστυνομία κάνουν λόγο οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων, σύμφωνα με τον Alpha, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πόσα ανήλικα κορίτσια μπορεί να έχει βιάσει ο 37χρονος ιερέας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share