Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χάος, οργή, αγανάκτηση, εξαθλίωση! Δραματικές εικόνες με εγκλωβισμένους να κοιμούνται στα πατώματα χωρίς φαγητό (Video)

«Σαν πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα»

25 Ιανουαρίου 2022 10:05
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χάος, οργή, αγανάκτηση, εξαθλίωση! Δραματικές εικόνες με εγκλωβισμένους να κοιμούνται στα πατώματα χωρίς φαγητό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζουν εικόνες από ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, στα χιόνια της κακοκαιρίας «Ελπίδα», και πεζή πήγαν σε παρακείμενα ξενοδοχεία ώστε να περάσουν το βράδυ τους.

Όχι σε κάποιο δωμάτιο καθώς θα έπρεπε να το πληρώσουν, αλλά σε καρέκλες ακόμα και στο πάτωμα, όπου προσπαθούσαν να ξεκουραστούν για λίγο μετά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας μέσα στα οχήματά τους.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που δημοσίευσε το xploremykonosnews από ξενοδοχείο στην Κάντζα με κόσμο στο πάτωμα, ηλικιωμένους να κοιμούνται σε τραπέζια, χωρίς φαγητό και μπαταρία στο κινητό τους και τα αυτοκίνητά τους θαμμένα στο χιόνι.

Εγκλωβισμένος οδηγός που βρίσκεται στο ξενοδοχείο μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» δήλωσαν ότι είναι παρατημένοι εκεί, χωρίς καμία ενημέρωση. «Είμαστε αποκλεισμένοι από τη 1η ώρα το μεσημέρι στον δρόμο. Το ξενοδοχείο στην Κάντζα άνοιξε στις 9 η ώρα το βράδυ. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από κανέναν. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι. Είμαστε 100 άτομα σε μια καφετέρια χωρίς μάσκες να περιμένουμε να μας δώσουν μια τυρόπιτα, επί πληρωμή φυσικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Στο ξενοδοχείο είμαστε 50-60 άτομα, άνθρωποι κοιμούνται στο πάτωμα, με βρεγμένες κάλτσες και παπούτσια. Κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον απεγνωσμένοι. Είμαστε σαν πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα. Δεν έχουμε βενζίνη, δεν έχουμε μπαταρία. Κάποιοι ζητήσαμε να κλείσουμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο, αλλά μας λένε ότι δεν έχουν. Και την ίδια ώρα σε γνωστή ταξιδιωτική πλατφόρμα εμφανίζονται διαθέσιμα δωμάτια με 199 ευρώ», σημείωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share