Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ασφυκτική πίεση στα νοσοκομεία λόγω Όμικρον - "Εξαντλούνται και τα ράντζα"

Δραματική κατάσταση

22 Ιανουαρίου 2022 09:50
Ασφυκτική πίεση στα νοσοκομεία λόγω Όμικρον -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δραματική είναι η έκκληση της Γεωργίας Φιλίππα, παθολόγου στο νοσοκομείο Γεννηματας, η οποία μιλώντας το Open και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» πώς διασωληνώνονται ασθενείς και εκτός ΜΕΘ και ότι δεν έχουμε αποκλιμάκωση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, επισημαίνοντας ότι «στο Γεννηματά μπορεί να φτάσουν ακόμη και στα 30 ράντζα. Και να τελειώσουν και τα ράντζα!» Όταν την ίδια ώρα οι θάνατοι ξεπερνούν τους 100 σχεδόν καθημερινά.

Δραματική είναι η έκκληση της Γεωργίας Φιλίππα, παθολόγου στο νοσοκομείο Γεννηματας, η οποία μιλώντας το Open και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» πώς διασωληνώνονται ασθενείς και εκτός ΜΕΘ και ότι δεν έχουμε αποκλιμάκωση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, επισημαίνοντας ότι «στο Γεννηματά μπορεί να φτάσουν ακόμη και στα 30 ράντζα. Και να τελειώσουν και τα ράντζα!»

«Σε κάθε εφημερία οι τελευταίοι ασθενείς δε βρίσκουν κρεβάτι. Στο Γεννηματά μπορεί να φτάσουν ακόμη και στα 30 ράντζα. Και να τελειώσουν και τα ράντζα!», ανέφερε η κ. Γεωργία Φιλίππα

«Την τελευταία εβδομάδα, 10 διασωληνωμένοι περίμεναν εκτός θαλάμου! Γι' αυτό μετράμε 100 θανάτους μετά από 2 χρόνια πανδημίας. Οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι», συμπλήρωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share