Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 48χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής

17 Ιανουαρίου 2022 15:36
Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 48χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παραδόθηκε στις αρχές ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βίαια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη, το πρωί της Παρασκευής.

Ο δράστης που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών χτύπησε την άτυχη γυναίκα μετά από διαπληκτισμό και την άφησε αναίσθητη μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη.

Ο ίδιος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ το ΕΚΑΒ ειδοποίησε συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.

 Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 48χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Άγριος ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Καταζητείται ο 48χρονος δράστης - Σοκάρουν οι γιατροί που περιέθαλψαν τη σύζυγο (video)

Σοκάρουν τους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την κοινή γνώμη, τα όσα περιγράφουν οι γιατροί που παρέλαβαν από το ΕΚΑΒ την ξυλοκοπημένη γυναίκα χθες (14/1), η οποία έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη.

Ο 48χρονος δράστης ύστερα από καυγά που είχαν, προχώρησε στον άγριο ξυλοδαρμό της άτυχης συζύγου,
με αποτέλεσμα πλέον η ίδια να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, για να βρεθεί ο 48χρονος που ξυλοκόπησε τόσο άγρια στο κεφάλι τη σύντροφό του και με τη γυναίκα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλα έγιναν μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην Αργυρούπολη, όταν ο άνδρας άρχισε με δύναμη και ορμή, με μπουνιές και κλωτσιές να ξυλοκοπεί τη νεαρή γυναίκα και να την αφήνει αιμόφυρτη και ημιλιπόθυμη στο πάτωμα του σπιτιού.

Κατευθείαν πήρε τηλέφωνο ένα συγγενικό του πρόσωπο και του ομολόγησε όσα δολοφονικά έκανε στη γυναίκα, τρέχοντας αμέσως να εξαφανιστεί.

Το συγγενικό αυτό πρόσωπο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από την ώρα εκείνη, αναζητείται από τους αστυνομικούς, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αρχικά, με την υπόθεση είχε ασχοληθεί το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου και στη συνέχεια η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share