Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αργυρούπολη: Αυτό είναι το «τέρας» που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του (photo)

Η άτυχη γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της

16 Ιανουαρίου 2022 20:17
Αργυρούπολη: Αυτό είναι το «τέρας» που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφαντος για τρίτη συνεχόμενη ημέρα εξακολουθεί να είναι ο 46χρονος, ο οποίος ξυλοκόπησε τη 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της, φαίνεται πως δεν γνώριζε το παρελθόν του δράστη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμφανίσει επιθετικές τάσεις και σε πρώην συντρόφους του.

Οι πληροφορίες θέλουν τον 46χρονο να έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν και να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο, δεν μακροημέρευσε κανένας γάμος λόγω του επιθετικού του χαρακτήρα.

Αυτό είναι το τέρας που έδειρε την 40χρονη

ξυλοδαρμοσ-αργυρουπολη

Περίοικοι στο σπίτι του 46χρονου, όπου έγινε ο βίαιος ξυλοδαρμός το πρωί της Παρασκευής, δεν γνώριζαν καλά τη 40χρονη κοπέλα καθώς επρόκειτο, όπως λένε, για μια σχέση λίγων μηνών.

Η 40χρονη έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Από την Παρασκευή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί προσπαθούν να τη σώσουν…

Οργή και αηδία: Ο δράστης της Αργυρούπολης είχε μαχαιρώσει την πρώην σύζυγό του – Χαροπαλεύει η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε (video)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Παρασκευή (14/01).

Ένας 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών παραλίγο να σκοτώσει στο ξύλο τη 40χρονη σύντροφό του στο σπίτι του, μια μεζονέτα στην οδό Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να χαροπαλεύει.

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, πριν από έξι χρόνια είχε κακοποιήσει και την ανήλικη τότε πρώην σύζυγό του με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, στην περιοχή του Άργους.

Δεν είχε διστάσει μάλιστα, τότε, ακόμα και να τη μαχαιρώσει, ωστόσο η κοπέλα τελικά κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια του, να διαφύγει και να εντοπιστεί από διερχόμενους, οι οποίοι την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Ο 46χρονος και σε εκείνη την περίπτωση είχε εξαφανιστεί και αναζητείτο από τις Αρχές, όπως καταζητούμενος είναι και τώρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 40χρονης νέας συντρόφου του.

Την έσπασε στο ξύλο και εξαφανίστηκε

Ο 46χρονος, το πρωί της περασμένης Παρασκευής (14/01), για άγνωστο λόγο, άρχισε να χτυπά με μανία τη σύντροφό του σε όλο το σώμα, αλλά κυρίως στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να χάσει σχεδόν τις αισθήσεις της.

Πριν γίνει καπνός, ο δράστης φέρεται να ειδοποίησε συγγενή του, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές που έσπευσαν στο διαμέρισμα της φρίκης και βρήκαν αιμόφυρτη τη 40χρονη. Η τελευταία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε κρανιοτομή και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας «μάχη» για τη ζωή της.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, καθώς κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο με ακραία ξεσπάσματα βίας, όπως έχει αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share