Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άγριος ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Καταζητείται ο 48χρονος δράστης - Σοκάρουν οι γιατροί που περιέθαλψαν τη σύζυγο (video)

Η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

15 Ιανουαρίου 2022 15:23
Άγριος ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Καταζητείται ο 48χρονος δράστης - Σοκάρουν οι γιατροί που περιέθαλψαν τη σύζυγο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν τους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την κοινή γνώμη, τα όσα περιγράφουν οι γιατροί που παρέλαβαν από το ΕΚΑΒ την ξυλοκοπημένη γυναίκα χθες (14/1), η οποία έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη.

Ο 48χρονος δράστης ύστερα από καυγά που είχαν, προχώρησε στον άγριο ξυλοδαρμό της άτυχης συζύγου,
με αποτέλεσμα πλέον η ίδια να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, για να βρεθεί ο 48χρονος που ξυλοκόπησε τόσο άγρια στο κεφάλι τη σύντροφό του και με τη γυναίκα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλα έγιναν μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην Αργυρούπολη, όταν ο άνδρας άρχισε με δύναμη και ορμή, με μπουνιές και κλωτσιές να ξυλοκοπεί τη νεαρή γυναίκα και να την αφήνει αιμόφυρτη και ημιλιπόθυμη στο πάτωμα του σπιτιού.

Κατευθείαν πήρε τηλέφωνο ένα συγγενικό του πρόσωπο και του ομολόγησε όσα δολοφονικά έκανε στη γυναίκα, τρέχοντας αμέσως να εξαφανιστεί.

Το συγγενικό αυτό πρόσωπο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από την ώρα εκείνη, αναζητείται από τους αστυνομικούς, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αρχικά, με την υπόθεση είχε ασχοληθεί το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου και στη συνέχεια η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Απίστευτο σκηνικό στα Καμένα Βούρλα: Ήταν σε καραντίνα και απειλούσε τη μητέρα και τον αδερφό του

αγριοσ-ξυλοδαρμοσ

Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο «φως» αυτή τη φορά στα Καμένα Βούρλα. Παράλληλα, ανείπωτη τραγωδία στη Φθιώτιδα με το θάνατο 39χρονου ποδοσφαιριστή από τροχαίο.

Άνδρας απείλησε τη μητέρα αλλά και τον αδελφό του, με τις Αρχές να έχουν λάβει καταγγελία για το περιστατικό.

Ο 41χρονος βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Αρνητικοί, όμως, ήταν η μητέρα και ο αδελφός του, που διαμένουν μαζί του, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Ανήμερα Θεοφάνεια, ο αδελφός πήγε να προμηθευτεί μερικά είδη πρώτης ανάγκης και όταν επέστρεψε βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και άκουσε τον αδελφό του να απειλεί τη μητέρα του, και στη συνέχεια τον ίδιο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων έχει αναλάβει την προανάκριση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σύλληψη καθώς οι συγγενείς του 41χρονου δεν θέλησαν να καταθέσουν μήνυση.

Ωστόσο, έχει ενημερωθεί η εισαγγελία και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share