Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το χάπι στυτικής λειτουργίας και τα κλειδιά - Τα ευρήματα στο δωμάτιο και το μήνυμα της 24χρονης

Νέες αποκαλύψεις

17 Ιανουαρίου 2022 10:36
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το χάπι στυτικής λειτουργίας και τα κλειδιά - Τα ευρήματα στο δωμάτιο και το μήνυμα της 24χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «ευχαριστώ» της εκφράζει η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη που καταγγέλλει βιασμό της, για τη στήριξη που έχει λάβει από τον κόσμο.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη, είναι το στήριγμά μου για να επανέλθω στην κανονική μου ζωή»: ήταν το μήνυμα της, που μετέφερε ο δικηγόρος της μέσω του thesstoday.gr. «Με τα τηλεφωνήματα και τις ευχές του κόσμου σιγά-σιγά επανέρχομαι. Το ευχαριστώ είναι λίγο» συμπλήρωσε.

Η νεαρή δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της για να αποδείξει τα όσα της συνέβησαν μέσα στη σουίτα ξενοδοχείου, όπου, όπως καταγγέλλει, παρασύρθηκε από τρία άτομα, που στη συνέχεια τη βίασαν.

Η έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις ανακριτικές Αρχές να συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία, αλλά και συμπληρώνουν στον φάκελο όποια νέα πληροφορία δίνει το θύμα.

Σημειώνεται πως η νεαρή δεν θυμάται, ακριβώς, τα όσα συνέβησαν, αλλά από εκείνη την ημέρα έχει συνεχώς αναλαμπές. Σύμφωνα με την ίδια, οι δράστες της είχαν ρίξει υπνωτικά χάπια στο ποτό, γεγονός που οδήγησε στο να μην θυμάται.

Τα στοιχεία «κλειδιά»

Χθες έγινε γνωστό πως η εισαγγελία Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει μεγάλη έρευνα για την εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας που μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπόθεση. Οι εμπλεκόμενοι φέρεται να παρασύρουν γυναίκες στην πορνεία και να τις στέλνουν σε διάφορα πάρτι.

Όσον αφορά στην ίδια την υπόθεση της νεαρής, σημειώνεται πως πήγε σε ένα πάρτι σε ξενοδοχείο της πόλης ύστερα από πρόσκληση που έλαβε από έναν πολύ στενό της φίλο, στον οποίο είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. «Την έστειλε στο στόμα του λύκου» είπε, χαρακτηριστικά, ο δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας.

Όταν, σε κατάσταση μέθης, αποφάσισε να φύγει κάλεσε τον φίλο της για να τον ενημερώσει, ωστόσο εκείνος την έπεισε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Νοίκιασε ένα δωμάτιο για να περάσει το βράδυ της, αλλά την προσέγγισαν τρία άτομα και την παρέσυραν σε μία σουίτα, όπου, όπως λέει, τη βίασαν. Όταν ξύπνησε, ήταν χωρίς τα εσώρουχά της.

Ένας από τους φερόμενους ως δράστες συνελήφθη από τις Αρχές, αλλά ισχυρίστηκε πως υπήρξε συνεύρεση με τη νεαρή, αλλά έγινε με τη συναίνεσή της. Τελικώς, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share