Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διαψεύδει την ανάρτησή του 27χρονος εμπλεκόμενος - «Μου είχαν κλέψει κινητό και λογαριασμό» (photo-video)

Η καταγγελία βιασμού έφερε σάλο και αποκαλύψεις στα social media

16 Ιανουαρίου 2022 08:12
Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διαψεύδει την ανάρτησή του 27χρονος εμπλεκόμενος - «Μου είχαν κλέψει κινητό και λογαριασμό» (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία μιας 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες σε σουίτα ξενοδοχείου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 24χρονη είναι εντελώς μόνη στον κόσμο, καθώς έχει «χάσει» τους γονείς της αλλά και τον αρραβωνιαστικό της, από ανίατη ασθένεια σύμφωνα με πληροφορίες, με μοναδικό στήριγμα κάποια φιλικά της πρόσωπα.

Η καταγγελία που έκανε η κοπέλα στις 2 Ιανουαρίου άρχισε να παίρνει διαστάσεις αρκετές ημέρες μετά, από αναρτήσεις στα social media που «φωτογράφισαν» πρόσωπα από τον επιχειρηματικό κόσμο. Η φημολογία άρχισε να αναπτύσσεται ιδιαίτερα στο Twitter και να γίνονται αναφορές σε συγκεκριμένα ονόματα, ωστόσο, από το βράδυ του Σαββάτου 15/1 άρχισαν και διαψεύσεις από φερόμενους ως εμπλεκόμενους. Μάλιστα, στη διαδικασία αυτή έγιναν και αποκαλύψεις για άλλες υποθέσεις, όπως αυτή της Ιωάννας Τούνη για την υπόθεση revenge porn με θύμα την ίδια.

Η ανατροπή με τις αναρτήσεις του 27χρονου

Ο 27χρονος που είχε συλληφθεί, και αφέθηκε εν συνεχεία ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο οποίος φερόταν να έχει παραδεχθεί το συμβάν μέσω Instagram, με νέα ανάρτηση αργά το βράδυ του Σαββάτου, διέψευσε τον αρχικό ισχυρισμό.

Όπως αναφέρει στα νέα stories που ανέβασε, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και αρπαγής του κινητού του. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να έχουν τρίτα πρόσωπα πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Instagram και να προχωρήσουν στην ανάρτηση που τον ενέπλεξε με την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από την 24χρονη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους "συνοδούς" του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών.

Η παρακάτω εικόνα είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και των δικαστικών αρχών και καταδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη»

Η ανάρτηση του 27χρονου που τον κατηγορούν για βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Αποφασισμένη να φτάσει ως το τέρμα η 24χρονη - Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

Η 24χρονη κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής (14.01) στην πέμπτη Τακτική Ανακρίτρια, δυο εβδομάδες μετά από την αρχική της καταγγελία, με τον δικηγόρο της, Αθανάσιο Ζιώγα, να αποκαλύπτει πτυχές της υπόθεσης με δηλώσεις του.

«Καταγγέλλεται βιασμός από 3 άτομα που ήταν στη σουίτα του ξενοδοχείου. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεων γνωστών της ανθρώπων από χώρους καταστημάτων τους οποίους εμπιστευόταν. Ήταν και άλλες κοπέλες εκεί», ανέφερε ο κ. Ζιώγας στην ΕΡΤ.

«Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση και η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της, χωρίς τη συναίνεσή της», πρόσθεσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share