Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ηλίας Γκιώνης: Κατηγορεί ανοιχτά την Ιωάννα Τούνη - Αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

«Αυτοί οι άνθρωποι διαλέγουν τα θύματά τους από τα social media»

16 Ιανουαρίου 2022 11:25
Ηλίας Γκιώνης: Κατηγορεί ανοιχτά την Ιωάννα Τούνη - Αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής μέσω του οποίου βγήκε στο φως της δημοσιότητας η καταγγελία ομαδικού βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τις πληροφορίες που είχε ο ίδιος για την υπόθεση, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της Ιωάννας Τούνη, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι οι οποίοι φέρεται ότι εμπλέκονται, είναι φίλοι της.

Όπως δήλωσε ο «mikrosprigipakos», μετά τη δημοσιοποίηση που έκανε στα social media του για το περιστατικό, «ήρθε σε επαφή μαζί μου ομάδα από κοπέλες οι οποίες έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά με τη συγκεκριμένη ομάδα των ανθρώπων και μου παρέθεσαν στοιχεία ότι όλο αυτό υπάρχει πολλά χρόνια και η 24χρονη ήταν ακόμα ένα θύμα».

«Με την έρευνα που έχουμε κάνει, περίπου 10 άτομα είναι μπλεγμένα σε αυτήν την ιστορία, σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες περιοχές. Υπάρχουν συνομιλείς όπου αυτοί διαλέγουν τα θύματά τους από τα social media αφού τα παρακολουθούν καιρό. Υπάρχει ένα μοτίβο σε όλες αυτές τις καταγγελίες, ότι οι κοπέλες ναρκώνονται. Όσες μίλησαν δέχονται απειλές όπως και τώρα που έχει βγει αυτό το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχουν γίνει καταγγελίες γιατί τα θύματα φοβούνται. Στον κόσμο της Θεσσαλονίκης αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι γνωστή, απλά δεν υπάρχουν καταγγελίες γιατί από πίσω τους έχουν μεγάλη δύναμη».

Ο ακτιβιστής αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές και προτροπές να προσέχει τον Δημήτρη Φιντιρίκο, τον άνθρωπο που με ανάρτησή του κοινοποίησε το περιστατικό.

«Μιλάμε για ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων».

«Η Τούνη θέλει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της»

Ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε και για τη δημοσιοποίηση από πλευράς Ιωάννας Τούνη, για τον άνθρωπο που είχε διαρρεύσει παλαιότερα revenge βίντεο με τη γνωστή influencer.

Ο ακτιβιστής είναι εκείνος που επεσήμανε ότι εκείνος που διέρρευσε το βίντεο ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ωστόσο η γνωστή influencer και επιχειρηματίας τον διέψευσε, δίνοντας ένα άλλο όνομα στη δημοσιότητα.

«Να πούμε ότι το όνομα που έδωσε η κ. Τούνη, αν κάνετε μία απλή έρευνα στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει πουθενά. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρχει αυτός ο κύριος. Από την άλλη, αν θέλετε να μιλήσουμε για την πλήρη αλήθεια, ξέρουμε από εκείνο το διάστημα, γιατί εγώ προσωπικά είχα στηρίξει την κ. Τούνη για το βίντεο, και είναι γνωστό, ότι το έλυσε εξωδικαστικά.

Πήρε αρκετά χρήματα για να μη μιλήσει για αυτό. Αυτό λέει κάτι και για το ποιόν της. Θέλει για μια ακόμα φορά να τραβήξει τα βλέμματα και να τα στρέψει πάνω της. Είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους αυτούς που κατηγορούνται για αυτό το πράγμα, έχει άμεση επαφή με όλους».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share