Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Μεγάλο κύκλωμα» - «Βόμβες» από τον δικηγόρο της 24χρονης

Η πορεία της έρευνας

16 Ιανουαρίου 2022 10:57
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Μεγάλο κύκλωμα» - «Βόμβες» από τον δικηγόρο της 24χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις-φωτιά από τον δικηγόρο της 24χρονης η οποία καταγγέλλει βιασμό της από τρία άτομα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη μετά από πάρτι την Πρωτοχρονιά.

Ο κ. Θ. Ζιώγας, σε πρωινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ενημέρωσε πως μετά την καταγγελία της νεαρής, αναμένονται κι άλλες καταγγελίες κατά των ίδιων ατόμων.

«Έχω ακούσει ότι υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες που θα βγουν. Για άλλα περιστατικά που σημειώθηκαν από τους ίδιους. Όχι την ίδια νύχτα» δήλωσε. Έκανε δε λόγο για «μεγάλο κύκλωμα» και ζήτησε την εξάρθρωσή του.

Η καταγγελία για τον βιασμό

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε αναλυτικά στην καταγγελία της νεαρής, σημειώνοντας πως είχε πάει σε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο που διοργανωνόταν από έναν από τους φερόμενους ως δράστες.

Την κάλεσε στο πάρτι ένας φίλος της, στον οποίο είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, ο οποίος, όπως είπε ο δικηγόρος, έχει ένα κατάστημα εστίασης στην πόλη.

Όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το πάρτι, η φίλη της και άλλη μία κοπέλα έφυγαν με ένα αυτοκίνητο, ενώ εκείνη άρχισε να ψάχνει το δικό της όχημα. Όταν σε κατάσταση μέθης όμως, κάλεσε τον φίλο της για να τη βοηθήσει και εκείνος την έπεισε να επιστρέψει.

Μη μπορώντας να οδηγήσει, αποφάσισε να κλείσει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο και όταν προσπάθησε να μπει, της μπλόκαραν την είσοδο τα τρία άτομα, που τελικώς την παρέσυραν στη σουίτα.

Δεν γνώριζε ποια ήταν αυτά τα άτομα και δεν μπόρεσε ούτε να τα κατονομάσει κατά την καταγγελία της. Έδωσε, απλώς, τα χαρακτηριστικά τους. Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν τα ονόματά τους στη δικογραφία, είπε ο δικηγόρος.

Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωινό, ήταν σε ένα άγνωστο δωμάτιο χωρίς το εσώρουχό της και δεν θυμόταν τι είχε συμβεί. Έκτοτε τής έρχονται εικόνες από τα όσα έγιναν, συνέχισε ο κ. Ζιώγας.

Όσον αφορά στο πώς φτάσαμε στη σύλληψη του ενός φερόμενου ως δράστη, είπε ότι ομολόγησε ο ίδιος τι συνέβη, αλλά ισχυρίστηκε στις Αρχές πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής. Ο άνδρας αυτός έχει αφεθεί ελεύθερος.

Η πορεία της έρευνας

Σχετικά με την πορεία της έρευνας, σημείωσε πως κινείται η διαδικασία και η πλευρά του έχει ζητήσει τις επικοινωνίες που υπήρξαν το βράδυ εκείνης της ημέρας. Σημείωσε πως είναι η εισαγγελία αυτή που θα αποφασίσει τι θα γίνει τα με τα άλλα άτομα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share