Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τζώρτζης Μονογυιός: Η γυναίκα του δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει!

Τραγικό γεγονός!

15 Ιανουαρίου 2022 10:50
Τζώρτζης Μονογυιός: Η γυναίκα του δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο στα Πηγαδάκια Βούλας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο επιχειρηματίας από τη Μύκονο και πρώην παίκτης του The Wall, Τζώρτζης Μονογυιός.

Από το υπερπολυτελές αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκε η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας που έχασε τον άντρα της ζωής της μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την κατάσταση υγείας της αδερφής του.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντοπάνος: «Η αδερφή μου είναι καλά. Για τα δεδομένα της κατάστασης είναι σε γενικές γραμμές καλά. Θα χειρουργηθεί στα πόδια της. Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί».

Τζώρτζης Μονογυιός

Αθηνά Κοντοπάνου: Αυτή ειναι η γυναίκα του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού - Συγκινητικές φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με το τροχαίο που κόστισε τη ζωή τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε στα άμεσα σχέδιά του να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του Αθηνά Κοντοπάνου. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί και να βαφτίσει τον γιό του στη Μύκονο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στις 5 Μαρτίου του 2020 ο Μονογυιός είχε κάνει πολιτικό γάμο με τη σύζυγό του στο Δημαρχείο Βούλας και φωτογραφίες από τις χαρούμενες στιγμές έφερε στο φως το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Λίγους μήνες μετά βάφτισε το παιδί του, που είχε έρθει στον κόσμο από προηγούμενη σχέση του.

Η αντιδήμαρχος Μυκόνου κα. Μ. Φουρναράκη μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Είχα την τύχη και τη χαρά να συμμετέχω στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του και δυστυχώς μιλάμε για την πιο δυστυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Δυστυχώς ένα αναπάντεχο γεγονός που μας έχει προκαλέσει οδύνη. Για όλα παίζει ρόλο η ταχύτητα. Ο Τζώρτζης είχε πάντα ωραία και δυνατά αυτοκίνητα. Η Κατερίνα Μονογυιού έχει υποστεί σοκ» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αθηνά Κοντοπάνου και Τζώρτζης Μονογυιός

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share