Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τζώρτζης Μονογυιός: Η «μάχη» της συζύγου του, Αθηνάς Κοντοπάνου, στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο στη Βούλα - Ποια η κατάστασή της

Χειρουργείται σήμερα!

14 Ιανουαρίου 2022 11:10
Τζώρτζης Μονογυιός: Η «μάχη» της συζύγου του, Αθηνάς Κοντοπάνου, στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο στη Βούλα - Ποια η κατάστασή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο χθες βράδυ με τη Ferrari στο οποίο σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού.

Την ίδια ώρα, τη δική της μάχη δίνει στο νοσοκομείο η σύζυγος του θύματος, Αθηνά Κοντοπάνου. Η γυναίκα, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα για τα οποία εκτιμάται ότι θα χρειαστεί σειρά ορθοπεδικών χειρουργείων. Αναμένεται σήμερα να υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο. Τα ορθοπεδικα της τραύματα κρίνονται σοβαρά, ωστόσο δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασθενής βρίσκεται και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το σοκαριστικό τροχαίο που βίωσε. Οπως έχει γίνει γνωστό, το ζυεγάρι είχε αγοράσει το αυτοκίνητο νωρίτερα την μέρα που έγινε το δυστύχημα!

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Εικόνες - σοκ από το σημείο! «Ήταν σαν να γινόταν σεισμός - Είδα τον οδηγό και τη γυναίκα του...» - Ανατριχιαστικές μαρτυρίες

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Νέες μαρτυρίες για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο σοκαριστικό τροχαίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Αυτήκοος μάρτυρας περιέγραψε όλα όσα είδε από το δυστύχημα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA». Ο μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής, βγήκε στο μπαλκόνι του γύρω στις 8:15 και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε πως κάτι άλλο είχε συμβεί, ο καπνός δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να φλέγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής και πολύ γρήγορα ήρθε η Πυροσβεστική και έγινε κατάσβεση», είπε και απαντώντας σε ερώτηση τόνισε ότι δεν άκουσε κάποιο μεγάλο θόρυβο. «Εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Και όλοι απορούσαν πώς έφυγε το αυτοκίνητα γιατί είναι στην ευθεία αυτό», σημείωσε.

«Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Ήταν στη νησίδα πάνω στο γρασίδι, τους είχαν τραβήξει», είπε για τη στιγμή που βγήκε έξω.

«Ήταν σαν να γινόταν σεισμός»

Σοκαρισμένη από το σκηνικό, η γυναίκα, περιέγραψε στο «Πρώτο Θέμα», το συμβάν και μάλιστα, ήταν η πρώτη που σταμάτησε στο σημείο μαζί με άλλο ένα αυτοκίνητο, για να βοηθήσουν. Όπως είπε, κινούνταν με το όχημα της στην παραλιακή, στη μεσαία λωρίδα με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Στο ύψος της Βούλας και μπροστά από το μαγαζί Riviera Coast, την προσπέρασε από τη δεξιά λωρίδα, η κόκκινη Ferrari με υπερβολική ταχύτητα.

Όπως είπε, τρόμαξε, που σχεδόν σταμάτησε το αυτοκίνητο της καθώς η Ferrari, έκανε εκκωφαντικό θόρυβο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Ήταν σαν να γινόταν σεισμός».

Εικόνες - σοκ από το σημείο

Παράλληλα, σοκάρουν οι φωτογραφίες αλλά και το βίντεο του απεγκλωβισμού των επιβατών από τη μοιραία Ferrari, η οποία προσέκρουσε σε δέντρο και έπιασε φωτιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share