Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αθηνά Κοντοπάνου: Αυτή ειναι η γυναίκα του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού - Συγκινητικές φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο

Ετοίμαζαν θρησκευτικό γάμο στην Μύκονο

15 Ιανουαρίου 2022 10:34
Αθηνά Κοντοπάνου: Αυτή ειναι η γυναίκα του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού - Συγκινητικές φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με το τροχαίο που κόστισε τη ζωή τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε στα άμεσα σχέδιά του να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του Αθηνά Κοντοπάνου. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί και να βαφτίσει τον γιό του στη Μύκονο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στις 5 Μαρτίου του 2020 ο Μονογυιός είχε κάνει πολιτικό γάμο με τη σύζυγό του στο Δημαρχείο Βούλας και φωτογραφίες από τις χαρούμενες στιγμές έφερε στο φως το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Λίγους μήνες μετά βάφτισε το παιδί του, που είχε έρθει στον κόσμο από προηγούμενη σχέση του.

Η αντιδήμαρχος Μυκόνου κα. Μ. Φουρναράκη μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Είχα την τύχη και τη χαρά να συμμετέχω στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του και δυστυχώς μιλάμε για την πιο δυστυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Δυστυχώς ένα αναπάντεχο γεγονός που μας έχει προκαλέσει οδύνη. Για όλα παίζει ρόλο η ταχύτητα. Ο Τζώρτζης είχε πάντα ωραία και δυνατά αυτοκίνητα. Η Κατερίνα Μονογυιού έχει υποστεί σοκ» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αθηνά Κοντοπάνου και Τζώρτζης Μονογυιός

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο! Ο Τζώρτζης Μονογυιός στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του

Σοκ και θλίψη έχει σκορπίσει σε όλη την Ελλάδα το τροχαίο που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, όταν η υπερπολυτελής Ferrari, που είχε μόλις αγοράσει βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε σε δέντρο και πήρε φωτιά. Σε βίντεο-ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το protothema.gr, απωτυπώνεται το μέγεθος του φρικτού τροχαίου στη Βούλα. Ενώ, αυτή ήταν η μοιραία διαδρομή που οδήγησε στο θάνατό του!

Οι σκληρές εικόνες πρωταγωνιστούν στο βίντεο, το οποίο τραβηξε οδηγός διερχόμενου οχήματος, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, τον οδηγό της μοιραίας Ferrari.

Όπως φαίνεται, ο οδηγός βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και πιθανόν είναι ήδη νεκρός. Λιγα μέτρα πιο μακριά, είναι πεσμένη η σύζυγός του η οποία δέχεται τις πρώτες βοήθειες απο πρόσωπο της παρέας τους.

Οι υπόλοιποι φίλοι τους παρακολουθούν έντρομοι και συγκλονισμένοι το θέαμα, αδυνατώντας να πιστέψουν τι συνέβη μέσα σε λίγα δραματικά λεπτά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share