Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτή ήταν η μοιραία διαδρομή που οδήγησε στο θάνατό του - Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες

Τα τραγικά χιλιόμετρα στην πρώτη του βόλτα...

14 Ιανουαρίου 2022 17:16
Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτή ήταν η μοιραία διαδρομή που οδήγησε στο θάνατό του - Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Τζώρτζης Μονογυιός δε βρίσκεται πια κοντά μας, μετά το τραγικό δυστύχημα με την νέα του Ferrari στην πρώτη του κιόλας βόλτα στην παραλιακή, σε μια μοιραία για τον ίδιο διαδρομή.

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha έκανε τη μοιραία διαδρομή του Τζώρτζη Μονογυιού από το σημείο που παρέλαβε το πολυτελές αυτοκίνητό του μέχρι τον τόπο του δυστυχήματος.

Τι αναφέρει μάρτυρας

Σύμφωνα με όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας, ο άτυχος άντρας «κινούνταν με κατεύθυνση από τη Γλυφάδα, πάνω στη στροφή το αυτοκίνητο του έφυγε και έφερε σβούρα και κατέληξε εκεί πάνω. Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά, εκείνος κάηκε και η γυναίκα του πρόλαβε να βγει».

«Το είχε πάρει μόλις, το είχε ξεφορτώσει στη Βούλα και το κακό έγινε μετά από 2 χλμ μακριά από το σημείο που το πήρε. Ήταν η πρώτη παρθενική βόλτα που έκανε με το αμάξι» είπε.

Πίσω από τη Ferrari με το ζευγάρι, σε άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, ακολουθούσαν οι δύο φίλοι τους. Ένας απ’ αυτούς κατέθεσε: «περί ώρας 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα (σ.σ. τη σύζυγό του). Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. (…) Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share