Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο! Ο Τζώρτζης Μονογυιός στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του

Πεσμένη στο έδαφος φαίνεται και η σύζυγός του

15 Ιανουαρίου 2022 07:53
Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο! Ο Τζώρτζης Μονογυιός στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και θλίψη έχει σκορπίσει σε όλη την Ελλάδα το τροχαίο που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, όταν η υπερπολυτελής Ferrari, που είχε μόλις αγοράσει βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε σε δέντρο και πήρε φωτιά. Σε βίντεο-ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το protothema.gr, απωτυπώνεται το μέγεθος του φρικτού τροχαίου στη Βούλα. Ενώ, αυτή ήταν η μοιραία διαδρομή που οδήγησε στο θάνατό του!

Οι σκληρές εικόνες πρωταγωνιστούν στο βίντεο, το οποίο τραβηξε οδηγός διερχόμενου οχήματος, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, τον οδηγό της μοιραίας Ferrari.

Όπως φαίνεται, ο οδηγός βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και πιθανόν είναι ήδη νεκρός. Λιγα μέτρα πιο μακριά, είναι πεσμένη η σύζυγός του η οποία δέχεται τις πρώτες βοήθειες απο πρόσωπο της παρέας τους.

Οι υπόλοιποι φίλοι τους παρακολουθούν έντρομοι και συγκλονισμένοι το θέαμα, αδυνατώντας να πιστέψουν τι συνέβη μέσα σε λίγα δραματικά λεπτά.

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: «Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα» - Αυτό είναι το «θηρίο» που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το τροχαίο στη Βάρη με τη Ferrari που στοίχισε τη ζωή στον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού της ΝΔ. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι σε λιγότερο από 2 χιλιόμετρα από την αντιπροσωπεία που παρέλαβε την κόκκινη Ferrari με τις γερμανικές πινακίδες, σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραγματογνώμονα να συντάξει πόρισμα».

Αυτά τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, όπου το πολυτελές όχημα των 800 ίππων, που οδηγούσε 45χρονος, έφυγε ξαφνικά από την πορεία του, έπεσε πάνω σε δένδρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός.

Τροχαίο στη Βούλα: Αυτή ήταν η μοιραία Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

Σημαντικό μέρος της ειδησεογραφίας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού κατέλαβε το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ο Μονογυιός βρισκόταν πίσω από το τιμόνι μιας κόκκινης Ferrari και η τραγικότερη λεπτομέρεια είναι ότι το αυτοκίνητο μόλις το είχε αγοράσει και ήταν η πρώτη φορά που το οδηγούσε.

Ποιο μοντέλο της Ferrari όμως ήταν αυτό; Όπως προκύπτει από τις λεπτομέρειες των (λίγων) τμημάτων του αυτοκινήτου που σώθηκαν από τις φλόγες, πρόκειται για ένα από τα πιο γρήγορα μοντέλα του ιταλικού εργοστασίου, τη Ferrari 488 Pista.

Η 488 Pista παρουσιάστηκε το 2018, ως ειδική έκδοση της 488, και αμέσως έκανε αίσθηση με τις προδιαγραφές της. Βασικό στοιχείο είναι ο κινητήρας της, Πρόκειται για έναν V8 χωρητικότητας 3.900 κ. εκ., που με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει 720 ίππους και 770 Nm ροπής.

Τα νούμερα αυτά δίνουν εκρηκτικές επιδόσεις στο αυτοκίνητο, Από στάση φτάνει στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα ενώ χρειάζεται μόλις 7,6 δευτερόλεπτα για να φτάσει στα 200 χλμ/ώρα. Η μέγιστη ταχύτητα κόβει την ανάσα καθώς το ιταλικό supercar μπορεί να ξεπεράσει τα 360 χλμ/ώρα.

Η Ferrari 488 έμεινε στην παραγωγή μέχρι το 2020. Όσο για την τιμή της, ως καινούρια η έκδοση Pista ξεπερνούσε τα 300.000 ευρώ ενώ ως μεταχειρισμένη δεν έχει χάσει πολλή από την αρχική της αξία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share