Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Προσγείωση θρίλερ στη Μήλο: Πήρε φωτιά ο τροχός - Τα "έχασαν" οι επιβάτες

Τι συνέβη;

14 Ιανουαρίου 2022 17:48
Προσγείωση θρίλερ στη Μήλο: Πήρε φωτιά ο τροχός - Τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός διαδρόμου βγήκε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης το αεροπλάνο της Ολυμπιακής, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Μήλος, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής για παν ενδεχόμενο. Παράλληλα, διάβασε εδώ για το ατύχημα με μαχητικό F-16 στα Χανιά.

Συγκεκριμένα το αεροσκάφος μόλις προσγειώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, περίπου στις 15:30 παρουσίασε άγνωστο πρόβλημα και βγήκε εκτός πορείας. Οι 20 επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου του νησιού.

Έπαθε σοκ! Κρυφοκοίταξε το μήνυμα της μπροστινής στο αεροπλάνο και είδε πως έχει COVID (εικόνα)

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε στο Reddit, με την ανάρτηση που έκανε, ένας χρήστης με το όνομα @u/tristydotj...

Ο συγκεκριμένος λοιπόν ήταν επιβάτης σε ένα αεροπλάνο, όταν κρυφοκοίταξε το μήνυμα που έστελνε η μπροστινή της σε έναν φίλο, με το όνομα James, στο οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ, του ανακοίνωνε πως έχει κορωνοϊό. Παράλληα, δείτε αυτόν τον σκύλο που δεν έφευγε από το σπίτι του που κάηκε.

«Έχουμε COVID. Για αυτό επιστρέφουμε μία μέρα νωρίτερα. Είμαστε στο αεροπλάνο τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ στο σχόλιο της ανάρτησης ρώταγε αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο.

αεροπλάνο

Κάποιοι που είδαν το ποστάρισμά της, εξοργίστηκαν για το κίνδυνο που έβαλε η συγκεκριμένη γυναίκα τους υπόλοιπους επιβάτες του αεροπλάνου, ενώ κάποιοι άλλοι στάθηκαν στην αδιακρισία του να κοιτάζει τα μηνύματα των άλλων.

«Έγραψε το μήνυμα αυτό γιατί ήξερε οτι ο μ...ς πίσω της, διάβαζε το μήνυμά της», σχολίασε ένας, ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Μου λείπουν οι μέρες που ο κόσμος κοίταζε την δουλειά του».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share