Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σοκ στη Λάρισα: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Της είχε στήσει καρτέρι και την χτύπησε

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

9 Ιανουαρίου 2022 17:01
Σοκ στη Λάρισα: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Της είχε στήσει καρτέρι και την χτύπησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκάλεσε στη Λάρισα η είδηση για ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη.

Αυτή τη φορά το θύμα ήταν μια 53χρονη, η οποία ανήμερα των Φώτων κατήγγειλε στην αστυνομία τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο φερόμενος ως δράστης είχε στήσει καρτέρι στην 53χρονη, έξω από την επιχείρηση στην οποία εργάζεται. Όταν την είδε εξαγριώθηκε και επιτέθηκε εναντίον της, χτυπώντας την με γροθιές σε όλο το σώμα.

Στη συνέχεια ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας την αιμόφυρτη.

Σοκ στη Λάρισα: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Της είχε στήσει καρτέρι και την χτύπησε

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος αναζητείται.

Απίστευτο σκηνικό στα Καμένα Βούρλα: Ήταν σε καραντίνα και απειλούσε τη μητέρα και τον αδερφό του

Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο «φως» αυτή τη φορά στα Καμένα Βούρλα. Παράλληλα, ανείπωτη τραγωδία στη Φθιώτιδα με το θάνατο 39χρονου ποδοσφαιριστή από τροχαίο.

Άνδρας απείλησε τη μητέρα αλλά και τον αδελφό του, με τις Αρχές να έχουν λάβει καταγγελία για το περιστατικό.

Ο 41χρονος βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Αρνητικοί, όμως, ήταν η μητέρα και ο αδελφός του, που διαμένουν μαζί του, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Ανήμερα Θεοφάνεια, ο αδελφός πήγε να προμηθευτεί μερικά είδη πρώτης ανάγκης και όταν επέστρεψε βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και άκουσε τον αδελφό του να απειλεί τη μητέρα του, και στη συνέχεια τον ίδιο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων έχει αναλάβει την προανάκριση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σύλληψη καθώς οι συγγενείς του 41χρονου δεν θέλησαν να καταθέσουν μήνυση.

Ωστόσο, έχει ενημερωθεί η εισαγγελία και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share