Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Συνελήφθη 24χρονος για επίθεση στη μητέρα του - Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική

Δυστυχώς, ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

3 Ιανουαρίου 2022 14:56
Νέο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Συνελήφθη 24χρονος για επίθεση στη μητέρα του - Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη, με την καταγγελία να αναφέρει πως μία 46χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος χτύπησε τη μητέρα του στο κεφάλι το απόγευμα της Κυριακής (2/1) στο σπίτι τους στο Ηράκλειο.

Θρήνος στην Κρήτη - Κορωνοϊός: Πατέρας "έφυγε" νικημένος από τη νόσο λίγο πριν την αλλαγή του έτους

Η τοπική ιστοσελίδα creta24.gr μεταδίδει πως ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα, που αποφάσισε την εξέτασή του στην ψυχιατρική κλινική, για έκδοση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

κρητη-βια

Περιστέρι: Αντιεμβολιαστής κόλλησε κορωνοϊό και ξυλοκόπησε τη γυναίκα του γιατί του είπε να φύγει από το σπίτι

Ακόμη ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας βγαίνει στο φως της επικαιρότητας, αυτή τη φορά από το Περιστέρι, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν αντιεμβολιαστή πατέρα και τη σύζυγό του που του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά τη νόσησή του για να μην υπάρξει διασπορά. Εκείνος θύμωσε και την ξυλοκόπησε, σύμφωνα με το Star.

H γυναίκα πήγε την περασμένη Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και μήνυσε τον σύζυγο της για σωματικές βλάβες, ύβρεις κι απειλές. Σε κατάσταση σοκ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω».

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αφού παρήλθε το αυτόφωρο κι αναμένει την απόφαση των Αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση. Ο άνδρας ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και βρισκόταν σε συνεχείς καυγάδες με τη σύζυγο του εξαιτίας του μη εμβολιασμού του, τον οποίο τελικά πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες.

κρητη-βια

«Ο πνευματικός έστειλε τη μητέρα μου στον άλλο κόσμο» – Οργή από το γιο 60χρονης που πέθανε από κορωνοϊό

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για ασθενείς από κορωνοϊό που χάνουν τη μάχη με την ασθένεια καθώς έχουν πειστεί από αρνητές της πανδημίας να μην εμβολιαστούν. Μία τέτοια καταγγελία έρχεται από την Ημαθία όπου 60χρονη ανεμβολίαστη έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό όπως και η κόρη της με διαφορά λίγων εβδομάδων.

Ο γιος της ξεσπά λέγοντας πως αυτός που τις έπεισε να μην κάνουν το εμβόλιο ήταν ο πνευματικός τους.

Ο Γεώργιος Διαμαντίδης αναφέρει χαρακτηριστικά στον ANT1, «προσπαθούσα εδώ και κοντά έναν χρόνο να πείσω την μητέρα μου να κάνει το εμβόλιο, αλλά η μητέρα μου φοβόταν στην αρχή. Συμβουλεύθηκε τον πνευματικό της και ο πνευματικός της της λέει «τέκνο μου, μην το κάνεις, δεν υπάρχει λόγος… Θεός υπάρχει, αν γίνει κάτι ο Άγιος Λουκάς θα έρθει… (ενν. να σε βοηθήσει)».

Ένα μεγάλο μέρος των κάτοικων στο Ζερβοχώρι δεν έχει εμβολιαστεί, πάρα το γεγονός ότι αρκετοί συγχωριανοί τους έχουν χάσει τη μάχη για τη ζωή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share