Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Σε ΜΕΘ 13χρονη που έπαθε ανακοπή – Μάχη από τους γιατρούς να κρατηθεί στη ζωή

Ευχή όλων να τα καταφέρει το κορίτσι

5 Ιανουαρίου 2022 11:41
Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Σε ΜΕΘ 13χρονη που έπαθε ανακοπή – Μάχη από τους γιατρούς να κρατηθεί στη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από χθες η 13χρονη από το Αλιβέρι, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες τα ξημερώματα από συγγενείς της, στο «Αχιλλοπούλειο».

Σύμφωνα με το e-thessalia, η 13χρονη φέρεται να σηκώθηκε αργά τη νύχτα από το κρεβάτι πηγαίνοντας στο μπάνιο του σπιτιού και ξαφνικά υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Πηγές από την οικογένειά της κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία που έπαθε η νεαρή κοπέλα από τον θερμοσίφωνα, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η 13χρονη φέρεται να μην είχε σφυγμό και μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

μεθ-θεσσαλονικη

Η μεταφορά της έγινε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και επειδή έπαθε ανακοπή, οι γιατροί τη διασωλήνωσαν και προσπάθησαν να την κρατήσουν με νύχια και με δόντια στη ζωή, κάτι που τελικά κατάφεραν.

Ο σύζυγος και οι συγγενείς της νεαρής υποστήριξαν πως έπεσε μέσα στο μπάνιο από ηλεκτροπληξία, βρίσκοντάς την αναίσθητη μέσα εκεί. Όπως διαπιστώθηκε έφερε εκδορές στον λαιμό και στο πρόσωπο, πιθανώς από την πτώση της. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε το νεογέννητο βρέφος 36χρονης διασωληνωμένης με κορωνοϊό

μεθ-θεσσαλονικη

Τραγική εξέλιξη είχαμε στην υπόθεση του νεογέννητου βρέφους και της 36χρονης μητέρας του που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ με κορωνοϊό στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thestival, το βρέφος δυστυχώς κατέληξε. Αμέσως μετά την καισαρική, η μητέρα διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σημειώνεται ότι η μητέρα είναι ανεμβολίαστη.

Kατέληξε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος ιερέας - Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Έφυγε από τη ζωή ανεμβολίαστος ιερέας στo Λουτράκι. Ο 49χρονος πατέρας Βασίλειος, που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου, δεν είχε εμβολιαστεί. Επίσης, τραγικό τέλος είχε η μάχη που έδινε επί δύο μήνες με τον κορωνοϊό ο πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού στο Ηράκλειο της Κρήτης, αφού κατέληξε νικημένος από τη νόσο, λίγο πριν μπει το 2022.

μεθ-θεσσαλονικη

Ηταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Νόσησε από κορωνοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου, περνούσε ήπια τη νόσο στο σπίτι του, μέχρι που μια επιπλοκή τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share