Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνετος και ωραίος σε βόλτα με τη σύζυγό του λίγο μετά την αποφυλάκισή του

Κυκλοφορεί ελεύθερος και χαλαρός...

29 Δεκεμβρίου 2021 10:59
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνετος και ωραίος σε βόλτα με τη σύζυγό του λίγο μετά την αποφυλάκισή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και, λίγο μετά την αποφυλάκισή του, το «Πρωινό» τον «συνέλαβε» να βγαίνει βόλτα χέρι-χέρι με τη σύζυγό του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά και την δεύτερη απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οδηγήθηκε στον ανακριτή για δεύτερη φορά το πρωί της Τρίτης (28/12/2021) μετά και την νέα μήνυση που υπέβαλε 42χρονη πρώην σύντροφός του το βράδυ της Κυριακής, καθώς αναγνώρισε τον εαυτό της σε αναρτημένα στο διαδίκτυο ροζ βίντεο. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έμεινε στον ανακριτή για 35 λεπτά και για το βίντεο υποστήριξε ότι ξέχασε να το κατεβάσει, καθώς δεν χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη σελίδα τα τελευταία χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο υλικό παρέμενε αναρτημένο μέχρι και την στιγμή που υποβλήθηκε η μήνυση, την περασμένη Κυριακή.

Στάθης Παναγιωτόπουλος βόλτα με τη σύζυγό του

Κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος...

Μετά την σύντομη απολογία του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που του έχουν ήδη επιβληθεί, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και αφού κατέβαλε εγγύηση 30.000 ευρώ.

Σήμερα, Τετάρτη, (29/12/2021) στις 09:30 βγήκε έξω με τη γυναίκα του και το σκυλάκι τους. Μάλιστα, όπως θα δείτε κρατά τη γυναίκα του χέρι χέρι και απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share